- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Fferi50 #25765 üzenetére
Hello,
köszi, kipróbáltam a makrót, tényleg meg lehet hívni függvényként és módosítja a cellát (ha éppen az excel hajlandó felajánlani, hogy engedélyezem-e makrókat, mert valamiért nem akarja mindig megkérdezni és ilyenkor értesítési sávba se teszi ki, hogy engedélyezzem, de ez már másik tészta
) viszont van vele egy kis gondom. Ha paraméternek 7-et adok meg, akkor nem 7 munkanapot számol le, hanem 7 napot. Amit írtál, hogy a G oszlopba másoljam át a H oszlop tartalmát, ott H oszlop alatt az I oszlopot értetted? Csak mert a H üres
Valamint, ezt miért is kell átmásolni? (közben nézegetem, hátha rájövök én is, mi a hiba){@azopi74: Köszi a segítséget, de el tudnád kicsit magyarázni ez hogy is működik? Mert az tény, hogy működik, csak nagyon nem bírom összerakni. Ez a sok hivatkozás, lista stb. nekem nagyon nehezen érthetővé teszi.
Illetve van-e benne olyan függvény, ami esetleg 2007-es excel alatt nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest