Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még egy dologban kérném a segítségedet. Az excelnek megvan az a nyűgje, hogy csak 7 függvényszintet tudok egymásba ágyazni. Amit írtál az előbb, az nagyon jó lett, és jelenleg így néz ki a képletem:
=HA(B57="E";AB56:AB64;HA(B57="O";AB74:AB81;HA(B57="O/Sz";AB82:AB87;HA(B57="Sz";AB89:AB100;HA(B57="H";AB68:AB69;HA(B57="V";AB101:AB102;HA(B57="M";AB71;HA(B57="E/H";AB65;0))))))))
Frankón működik is, viszont van pár kód, aminek így már nem maradt szintje. Tehát nem tudok helyet találni az F, S, L kódnak, és ahogy a legutóbbi hozzászólásomban írtam, arra gondoltam, hogy ezek előfordulása esetén ne szűrjön (mert relatíve úgyis ritkán fognak előfordulni az ezekhez kapcsolódó feladatok), hanem az egész listában keressen. Mit kellene módosítanom ehhez a képleten?
Köszönöm ismét a segítséged

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50