Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
Kb. egy hónapja nem játszok, hogy áll most az állandó játékosok szintje? Nem csappant meg egy kicsit az utóbbi időben?
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igazából szerintem sokan vannak úgy mint én, én például hunter szeretek lenni mert imádom csapatban levadászni a szörnyet, viszont nem szeretek szörny lenni egyáltalán, próbáltam már, de nem jön be. És ha már az ember napi fél 1 órát játszik miért lenne szörny ha utál vele játszani.
Inkább kellene egy olyan opció hogy egyáltalán nem akarsz szörny lenni. Így ezek elkerülhetőbbek lennének. Oké ranked módban ez elérhető, de hunt módba is lehetne.
-
Janoo_07
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal amivel én tegnap előtt ?
Miről van szó?Indulna a játék a szokásos megérkeztek, beszélgettek fent egy kicsit stílussal, de most nem! Egyszerűen kiírta a játék hogy Monster win és ennyi, semmi játék, semmi megérkezés, semmi harc.... Ez valami hack lett volna? A vicc hogy a srác neve alatt 100 win streak volt. Eléggé csalás gyanús volt.
-
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
lvl 19-es Hunterként véleményem szerint a sima Kraken. Még mindig elkezdem vakargatni a fejem ha meglátom match makingnél hogy vele kerülök szembe. Utána talán Gorgon jöhet szóba. Viszont egyszer volt egy meccsem Behemoth-tal szemben. A játék esélytelen volt már az első stageben. Bár lehet azért mert még nem találkoztunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az alap fegyvere sem sebez annyira keveset. A sound spike radiusa viszont tényleg nőhetne mert az elég gyér.