Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rii
nagyúr
[1.]en meg teremtes-tortenet parti vagyok .... szerintem az evolucio elmelet nem allja meg a helyet....
[2.]szal en olvasom mar par eve a Bibliat..... ami abban le van irva, azt teljesmertekben elfogadom ....
[3.]en boldogabb vagyok azzal a tudattal, hogy Isten teremtette meg, es nem a farol masztak le az oseim.... semmi rokoni erzulet nem tud kotni semmilyen csimpanzhoz ....
[4.]amugy meg a disznyo jobban hasonlit szervezeti felepitesben az emberhez, mint a majom... ugytom ....
[5.]a teremtestortenet sok ember hitenek az alapveto reszet kepezi ... lecci ne mond mar ra, hogy hulyeseg .....
[6.]amugy az evolucio az ateistaknak valo...... csak akkor van a gond, amikor az ember meghal.... es a halal huvos szelet megerzi, akkor dobben ra, hogy mi van ha nem ugy van ahogy O gondolta ... csalk az a par perc, ora mar keves, hogy valaki hitre jusson ......
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest