Új hozzászólás Aktív témák

• Tomi13

senior tag

Meglepve tapasztalom hogy ma milyen sok hozzászólás született a topicban :C

Kraptor:Köszi a tippet a táskás dologgal kapcsolatban(alt+i) de mielőtt kipróbálhattam volna már addigra visszaállították,szóval már működik.

Lord Speedyu: Welcome,a regisztálásnál meg csináld azt amit Bélanéni mond,mert így a legkönyebb aktíválni a 30napot illetve mivel a fizetési mód bármikor megváltoztatható ezért nem jár semmmiféle következménnyel ha megadsz egy bankkártya számot.Tehát most nem vonnak le pénzt,csak elindul a játék és majd ha megjön a gamecard akkor majd átálítod és fizetsz arról.Szóval nehogy ezért ne kezd még el a játékot :))

torz on borz:Tök jó,én is zsebmetsző szeretnék lenni,csak mivel mostanában nem sok xp-t gyűjtök ezért még kicsit odébb van.Tegnap léptem a 16.szintbe,de mivel nem tápolok ezért nállam sokáig tart a fejlődés.Most jelenleg az artisan skillemet gyakorlom,mert vettem egy könyvet és benne van hogyan készíthetek aperience III.-as tekercset.Ja meg ha már erről írok,akkor mond már meg honnan,miből szerzek liquidet,mert már 2 napja kutatok utánna és nem találok olyan szörnyet amiből azt tudok kinyerni.

Bélanéni:Én még mindig vevő lennék a gamecardodra,csak 9.-én utalják a fizum,szóval ha megoldható akkor tartsd meg addig :U
    Ja az meg hogy milyen karakterral leszek,szerintem te döntsd el,mert 3 ember 3 dolgot fog javasolni.Mindenestre ha egy Barbár paladin könnyen meghal,akkor én mit mondjak a Félszerzet tolvajommal? :B

Új hozzászólás Aktív témák