- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivanh
senior tag
válasz
haxiboy #2427 üzenetére
Szia
Pár év kihagyással újrakezdeném az EVE-t, sok mindenben jártas vagyok, de a pvp részt teljesen kihagytam.
Van egy rakat accountom, pénzem, most időm is talán.
Szívesen tölteném az időmet egy pvp kiképzéssel. Factional warfare is érdekel, az is kimaradt.
Amikor befejeztem a játékot, leszívtam a karakterek agyát, 5-6 karim van akik 5-8 millió tp-vel rendelkeznek.
Sajnos az EVEHQ-t lelőtték, nem tudom oly könnyen prezentálni őket.
Nickem: Vanda Vandal, Lector Frosch, Driver.
Küldj ingame mailt!Sanyi 726:
én anno a hullákat gyűjtöttem, és Jitán contracttal eladtam, kb. 1 millió ISK/db áron.
Egy plex ára simán kijött, anno 1 milliárd körül volt, de most látom szétdarabolták (1 régi=500 új), és meg is drágult az idők során.Valaki tudja, hogy most mennyi egy karakter transzfer ára?
-
sanyi726
lelkes újonc
válasz
haxiboy #2425 üzenetére
a slave traderek játékosoknak adják el a slaveket valamiért a yt videók alapján. olyat is láttam, hogy valamiért therába viszik a rabszolgákat és ott adják el őket a wh rendszerben. de a végfelhasználás vagy a helyszín okát szintén nem ismerem. biztos van benne valami ráció
köszi azért, nem akarok kereskedni egyenlőre, amolyan scavenger illetve kalóz karriert kezdek low/high secben. innen jött az ötlet hogy lehet-e valahogy csempészkedni a játékban. régen lehetett csempésznek lenni, meg droglabort csinálni de sok tiltott itemet engedélyeztek, viszont a rabszolgák mindig fel-felbukkannak miszerint ezekkel még most is lehet valami iskben gazdag üzletet csinálni
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2416 üzenetére
Level 4-en vagyok minden kapcsolódó drón skillel (+ persze van egy Drones 5-öm), de a shield még sehol, akkor azt is elkezdem. Az Interfacing 5 a nagy falat még, már be van készítve. Érdemes kísérettel odautazni? Szívesen átköltözök, de akkor vinnék minden szirszar hajómat. Bár lehet, hogy fölösleges, és csak egy klónt kéne oda gyártanom, meg a Vexoromat átcsempészni. Na jó, pár nap és jelentkezem a megfelelő skillek birtokában.
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2407 üzenetére
A Crimson Harvest tetszett, azt ketten csinálgattuk, egyedül durva lett volna. Volt ám ott taktika a be-ki ugrálásokkal, dehát így jár az, aki low skillekkel nekiáll az ilyennek. Az legalább 20-22 misit fizetett, bár kettéosztva az is aprópénz. Akkor a Permafrost-ot szerintem kihagyom.
Ellenben továbbra is érdekelne, hogy milyen T2 Cruiser-t ÉS Battlecruiser-t tudtok javasolni küldetésezni. Kéne valami célirány a fejlesztéseimhez az Omen után, de a Paladin előtt.
Igen, benéztem a dolgot, csak utólag esett le, hogy ez még a régi.
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2396 üzenetére
Superrel. Oké.
Csak emlékeztetőül: nincs 2 hónapos a karim.
Az Exploration viszont szóba jöhet, lassan megvannak a hozzávaló skilljeim, és már az Astero is készen vár.
A bolygózást meg kurvára nem vágom, és az egy egészen más skill tree-t jelent, ami egyelőre nem megoldás nálam.
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2366 üzenetére
Nem az aktiválásról van szó, hanem a megvásárlásról egy távoli system-ben, amit inkább a secondary karakteremre bízok. Persze az elsődleges faszi kapja, tehát egy átadásról van szó. Szóval megvan az oka, hogy miért csináltam eddig így. Az egy dolog, hogy nem a legbiztonságosabb vele utazgatni, de 100-nál többet úgyse viszek egyszerre, meg amúgy sem igazán tudják elkapni a jelzett hajóm. Inkább a kényelem. Nyilván, ha nagyon akarnék rá vigyázni, akkor közvetlenül a main karakteremmel mennék el érte, és vágnám egyből a cuccost a PLEX Vault-ba.
-
pc360
addikt
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2341 üzenetére
Nem olyan izgalmas Sentient drónozni, de ha csak az ISK / óra a cél, akkor jobb. Úgy, hogy többnyire a Win-be voltam ki ALT-TAB-ozva, tegnap 300 milliót összeszedtem. Előtte 250-et, de 200 a minimum 2-3 óra alatt mindenféle veszély nélkül.
Több száz milliiós loot-ok esélye nélkül nem is tudom, mi értelme low sec-elni azon kívül, hogy féltheted a segged. Rattingelni pl. semmi az égvilágon, egyáltalán nem éri meg.
• Desolate Site
• Haunted Yard
• Chemical YardEzeket kell keresni high-ban, legalábbis én a másfél milliárdot ezekből fogom kihúzni, még 1-2 nap. Aztán meglátjuk, hova tovább.
-
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2325 üzenetére
Nyilván, különben hogy máshogy regisztráltam volna... Az IP címnek pedig semmihez sincs köze. Egyik játék sem tiltja azonos IP alapon a játékosokat, és gondolom nem az EVE fogja elkezdeni. Egy játékfejlesztő sem olyan idióta, hogy hasraütésből kizárja az egy háztartásbelieket, munkatársakat, kolitársakat. De még a torrent oldalak üzemeltetői sem ekkora balfaszok.
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2323 üzenetére
Nem lesz semmiféle közös belépés, így nem szerencse kérdése a dolog. Két külön account, semmiféle egyezéssel. Eleve nem is én használom a másik gépet. Innentől fogva az elvileges szabályokra meg nagy ívben tojok. Hacsak az egérmozgásom nem hasonlítgatják a két külön account alatt, semmiből sem tudják megmondnai, hogy azonos személyről van szó. Ha mégis megpróbálják, akkor meg jön a petíció, de nem hiszem, hogy sor kerülne rá, mivel nincs mi alapján kiderülnie a dolognak. Kösz az infót, és most már tényleg lépjünk tovább!
-
pc360
addikt
válasz
haxiboy #2311 üzenetére
Mennyi idő után? Mert már így megyek azonos IP alól az elejétől fogva. Nehogymár ne lehessen ugyanarról az IP-ről tolni, bebaszna.
flashpointer : Az baj, hogy egy szót se értettem ebből az egészből?
Az Omega alatti közösen fejleszthető 3 karira gondolsz, és erről van szó?
-
v.tom
őstag
válasz
haxiboy #2301 üzenetére
Mi sokiáig WH-ban éltünk a corpommal, mondanom sem kell, ez még bőven az upwell structures előtt volt...tehát poson, ahol a hangárok jogosultságait nem lehetett úgy beállítani, hogy mindenkinek csak a saját kis tartalmához legyen joga, ezért bizalmi alapon ment minden.
Csak azokhoz tiltottuk a korlátlan hozzáférést, ami céges cucc volt, és durva értékeket képviselt, pl céges BPO készlet, meg hasonlók.
A hangárok is persze megosztva működtek, és mivel WH cég voltunk, nyilván volt is mit a tejbe aprítani és nem fostos t1 fittes rifterrel szaladgáltunk.Mindez évekig tök szépen ment, amíg nem jött egy srác, aki egy éjszaka alatt kipakolta a a corp hangárok tartalmának egy részét egy HS kijáraton keresztül, ~30-40b értékben, természetesen fitt nélkül számolva...
Ebből anno kisebb botrány is lett a magyar közösségen belül, de hát ilyen az élet, ezt a kockázatot vállaltuk, amikor a nomád életet választottuk. Egy rövid újrakezdés idejére eltöltöttem pár hetet WHban, már egy raitaru-n. Hát mondanom sem kell, sokkal komfortosabb. Bár azért annak is meg volt a szépsége, hogy a pos alatt ülve is reflexből 3 másodpercenként spameltük a DS-t, napokat, sőt akár heteket is szarakodtunk azzal, hogy úgy anchoroljuk fel a bubikat a pos körül, hogy ha valaki a holdra vagy a posra ugrik, nem pedig spotra akkor azt kihúzza a bubi és lehetőleg decloakolja is, meg a végtelen pos fitting tervezés, hogy az utolsó tized pg is ki legyen használva...
Ja meg persze az érzés amikor orcával zárod a wh-t és megjelenik ds-en egy ismeretlen hictor....
Régi szép idők.
-
Jazz
veterán
válasz
haxiboy #1941 üzenetére
"A dokumentumok között van egy eve mappa az tárolja a beállításokat, át kell írni a mappa nevét, mert az mondja meg hogy melyik kliens beállításokat tartalmazza, de elég egyértelmű."
Hogy érted hogy át kell írni, és mire. Eleve EVE a mappa neve. Ezen felül több kliens is van használva adott gépről, és semmilyen megkülönböztetés nincs a mappa nevében, de még a file-okban sem lehet utalást találni adott kliens-re. Aztán több eve mappa is van. -> ez van azon a gépen ahol eddig volt futtatva az eve. Most egy másik gépről kellene, de minden beállítással, a kliensek minden beállításával.
c:\Users\%current user%\Documents\EVE\
Ebben a mappában semmi beállításra utaló info nincs. Csak capture, és chat log file-ok.c:\Users\%current user%\AppData\Local\CCP\EVE\
Itt már mintha lenne valami. De főleg cache-eket tartalmaz. Itt tárolódik az összes a gépről indított kliens chat ablak, browser könyvjelzők stb. és egyéb beállítások információja minden kliensre?Ezen belül nincs külön kliensre vonatkozó megnevezés, és még is mindegyik kliens-nek egyedi beállításai vannak, tehát vagy innen szedi az adatot vagy a játék főkönyvtárából. De ott nem találtam profil file-okat, csak broswer beállításokat.
Majd kipróbálom, áthúzom a fenti mappa tartalmát, csak még mindig tömörít/másol. Többszázezer file-t tartalmaz.-.-(#1963) ollie:
Most meg 1.2bill 1 plex. És emelkedik. -
Jazz
veterán
válasz
haxiboy #1944 üzenetére
Ez is a plex árak emelkedését fogja maga után vonni. Még több alt, üzletszerű tanítás, skill eladás....:S
Más lenne a helyzet ha konkrét skilleket lehetne eladni, de itt skill pool-ról, skill pontokról volt szó. És az mindegy hogy sok gagyi alacsony szintű skillekből adódott össze az a pont, vagy egy darab lvl5 assault cruiser-ből.
Ez egyben kérdés is. Javítsatok ki ha tévedek. (nem volt időm végig olvasni, csak átfutottam) -
Jazz
veterán
válasz
haxiboy #1941 üzenetére
Az addig rendben van. A kérdés annak szólt, hogy ez ugye egy másik gép, másik hardver, másik video kártya stb....Nem szeretném hogy ütközés legyen.
Ha egy az egyben áttolok mindent, az okozhat problémát? Fagyást, nem megfelelő működést....mert pl. a vidkari azonosításával kapcsolatban volt ott valami én meg jól felülírom azt egy tíz generációval régebbi vidkari programjával.....most csak mondtam valamit. Van ilyen vagy ehhez hasonló a profil mappában? -
Jakuu
őstag
válasz
haxiboy #1430 üzenetére
Egyaltalan nem realis. Van a missilenek trackingje ? Nincs.
Az hogy most mar grafikailag is latod, hogy van vizualis megjelenes a kilovoallasnak, attol meg nem valtozott semmi.
Raadasul mitol csokkent majd egy TD raketa lotavot vagy eppen valtoztatja meg az explosion velocityt ? Mert ugyebar a tesztszerveren ilyen valtozat is volt mar fent. -
Jakuu
őstag
válasz
haxiboy #1406 üzenetére
Meg jo par egyeb nerf pl ECM range. HAM nerf, fajspecifikus battlecruiserek es destroyerek, hogy tobbet tanulhass. Vagy ne feledkezzunk meg a t3 hajok command modul nerfjeirol, arrol nem beszelve hogy a command modulok offgrid boostja is megszunik.
Soroljam meg ? Van jo par meg, mert amit leirtam az kb csak a jeghegy csucsa. Nekialltak a jatek polirozasanak lancfuresszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH SERIES 7 GPS 45mm Midnight - 1 ÉV GARANCIA, 97% Akkumulátor, SS7
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 49mm - 1 ÉV GARANCIA, 96% Akkumulátor, UU1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest