Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mannon
tag
A kérdés adott.... Esztergom és környékéről ir e valaki ...?
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Honnan vagy?
Tudom, hogy volt már, de olyan másfele húzott az a topic és úgy gondoltam egy kis frissítés nem árt, de olyan hülye vagyok...áááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhh"For the Horde"
-
Mannon
tag
Én is Dorogról vagyok....
hmmmmmmmmmmmm........
Ugye nem a szomszédom vagy...ugye nemmmm.
Fedjük fel titkainkat...ki vagy??????
Amúgy ha ismerjük egymást, akkor átjöhetnél és megnézhetnél egy játékot, mert nem szándékozik futni...semmire nem gondol....férjezett vagyok...lehet hogy ism egymást!!!!
ui:na ezért vagyok hülye."For the Horde"
-
-
Mannon
tag
Csak kiváncsi vagyok....remélem nem baj....
Mindegy hagyjuk az egészet...."For the Horde"
-
Mannon
tag
Na jóóóóó nem vagyok férjezett...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Van fiúm de nem vagyok férjezett.... A rosszizű megjegyzést meg sem hallottam.
Milyen társaságba jársz és hova jártok el ha eljártok?"For the Horde"
-
Mannon
tag
hmmmmm
mennyi idős is vagy?"For the Horde"
-
Mannon
tag
Love story a PH-n...
NEEEEEEEEEEEM
csak kiváncsi fáncsi vagyok, de szerintem benyo is..."For the Horde"
-
Mannon
tag
SEMMI
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Én is ezt hallottam...be kell vallanom, nem sokat voltam a Pokol barban, pedig a fiúm haverja a Graveyard-ban gitározik és sokat hívott. Amúgy az új üzletsor meg az új házak miatt zár be szerintem...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Emlékszem egyszer úgy volt, hogy nem tudunk hazajutni a Molotowból autóval, hanem csak gyalog...nagyon megijedtem...szakadt az eső nagyon hideg volt...aztán egy taxis 1500.-elvitt Dorogra. Akkor is Graveyard volt. Nekem mindig van egy különleges feelingje a Molotownak...nem tom milyen másssssssss.
Jellemző...a nyáron bevállalnék hazasétálást Esztergomból Dorogra,(nem magas-sarkúba) de télen...persze, hogy szétfagynék, mint állat..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Ne fogd rá a lóvéra. Mi manapság 1500,-ft??? Amúgy meg kezdesz kinőni ebből...más az értékrended...hidd el, azért nem vágysz már ilyen ökörségek után.Akkor buli volt , most már ciki lenne.( pl : összerókázni a buszt)
Törödj bele és rókázz valami nem tul nyilvános helyen a szétcsapott éjszaka után..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Én sem tudom, hogy kik vagytok...magas kopasz, aki a kacsába, meg a pokolba jár...
Meg egy afroarc..."For the Horde"
-
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #73 üzenetére
Tudom ki vagy !!!!!! régebben mindigbmx el járkáltál. És egyxer vettél nálam egy vhs kazettát..... Jah ne ezt nem gondoltam volna hogy ilyen közeli lako is fent van a forumon, mondjuk én is egy game magyarosítást kerestem amikor kinyomatta a google a ph-t. Hát ez jó...most már csak benyora vagyok kiváncsi...
ui azóta sincs meg a game magyarosítás...viszont a ph megmaradt."For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #81 üzenetére
Lebuktam...én vagyok szerintem az egyetlen lady aki valamennyire benne van ezekbe a számtech dolgokba itt a környékbe..vagy nem tom...ezért is van hogy általában fiúkkal társalgom a témában. Amúgy elakadtam a deus ex 2 ben meg fogok örülni...első pár pálya...és elakadok...
Én hétvégén nyűglödök...vietcongozok a neten aztán néha lenézünk a familiába...de mostanában nem.Inkább kirándulunk a kutyákkal meg a brancccsssal... a fiúk berugnak én meg hempergek a kutyákkal......
Az unokatesóim is motoroznak... a nagyobbik cross motorral a kisebbik meg veteránnal....yunak kal meg pannoniával...nagy buli...én meg fotozom őket a fiúm gépeivel...imádom, mert amikor elindul az a sok motor kiráz a hideg és az adrenalin ellepi a testem...nagyon buli...aztán meg féltek, hogy nehogy valami baj történjen ...mert hát olyan barom modon száguldoznak..."For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #83 üzenetére
Megvan az ujság amiben benne van a végigjátszás de nem nézem meg!!! Csak az indiana jánosnál vettem hasznát, meg a PS egy nél a már nem is tudom mi volt a cime assszem a resident evil 4 nél...kemény volt...Köszönöm a véleményed a nők topicban, azt hiszem a férfi ego szárnyal és földbe tiport egy időre...igy bontakozzon ki az ember...
Régen is itt laktál? Mert nem emlékszem régebb óta rád csak olyan 5 éve kb."For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #91 üzenetére
Oké, de te mondtad!
Zajlik az élet, nem panaszkodom...szóval meló valahol, vagy gondoltad sétálsz egyet...?Itthon ülök szabad napos vagyok.De jóóóóóóóó...Két választásom van...
Vagy megnézem a schindler listáját 620 adszorra
vagy itt maradok a gép elött
vagy alszom"For the Horde"
-
Mannon
tag
Oh...nem rossz járgányok...
benyo"For the Horde"
-
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #135 üzenetére
Neeem nagyon beszélnék róla....elég annyi h korház van a dologban.
Olyan vagyok már napok óta mint akit fejbevertek egy csákánnyal-najóóóó persze akkor már nem élnék-de játékból mégis vagy mi. Szóval kaki. Remélem felpofoz valaki hamarosan, mert olyan leszek mincs csipkerózsika, vagy hófehérke, vagy ET."For the Horde"
-
Mannon
tag
Ja ja az uff nagy Fönökkel minden okés, már a varratait is kiszedték.Megöööööööööööööööööörülök....kell mennem dolgozni...hamarosan...Azt akarom, hogy szakadjon az eső, mert akkor jönnek a doltba...mert hát akkor csak tv-zni lehet.Nincs kedve valamelyikötöknek eljönni teniszezni ? hülye kérdés tudom...mér lenne, amugy meg én sem nagyon vágyom ki ...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Na....túl vagyunk az életveszélyen...bakker, hogy mennyire ki lehet akadni a korházi szagtól...jujjjj.Erős vagyok, de átbögtem a szombat estét, a hangulatom egy tarisznyarákéval megegyező, amikor végre a tengerbe ér.Asszem az a rákfajta nem?............mindegy .....Az idő meg nagyon szar, bár látok valamiféle napkezdeményt...
Milyen honlapot csináltál?"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #171 üzenetére
Kedveskéim...a Beat Boutiq..nem tom hogy kell irni...a régi Biker's....ennnyi.
Amúgy a tkban most van éppen szórólap vagy mi. Palotai Titus Cadik ők jól nyomják, de azt hiszem én már lekatt ezekről a zenékről és rákatt a jazzre és a blues ra. Amúgy régen nagyon füves bulik voltak a Pecsába , amikor ők játszottak, ...volt szerencsém néhányon részt venni....lol....
Milyen volt Szeged?"For the Horde"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest