Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molecula
csendes tag
Hali!
Én is Büknek jöttem haza Tompaládonyból, és a benzinkutas felvilágosított, hogy sem Csepreg felé sem Köszeg felé nem lehet Szombathelyet megközelíteni, így Söptének mentem de valami bődületes volt az út.
Néha az út közepén mentem mert olyan átfúvások voltak. 1 óra volt az út!
-
szasanyi
félisten
Ez a jobbik eset, bár ugye ilyen helyzetben 1 vagy 2 gk. vezető is mindent megtett érte.
Nem lehet a körültekintés hiányát sem a tapasztalatlanság, sem az időjárás-, és útviszonyok számlájára írni.
Sajnos a hírtelen kialakult kedvezőtlen útviszony fokozott óvatosságra kellene, hogy intsen mindenkit. Ez persze nem így van, mert akkor ugye nem történne (ennyi) baleset. A téli gumi is kötelező kellene, hogy legyen. Mert az is nagyban hozzájárul a téli, biztonságos közlekedéshez. Szóval a közlekedők nem nem olyan jó hír a hóesés.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem lehet a körültekintés hiányát sem a tapasztalatlanság, sem az időjárás-, és útviszonyok számlájára írni.

MADcat