Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Rohadt BKV
Nagyon fogok örülni, ha kitalálják, hogy két héttel előbb lesz az infó ezek miatt.
Mert ugye 30 ezren vizsgáznak ebből, 6 ezren pestiek és nagy részük már bejelentette, hogy sztrájk esetén nem tudnak menni.
Namost ugye másik feladatsort nem fognak gyártani miattuk, hogy majd pótnapon csak a pestiek másból érettségizzenek, egyik félnek (vidéki-pesti) sem igazságos.
Mellesleg ha később lesz, az még jó is lehet...PH! addikt since 2004
-
Gazala
aktív tag
válasz South Velen #3854 üzenetére
a szakszervezetek...
-
reewer
aktív tag
válasz South Velen #3815 üzenetére
Haha mekkora vicc, hogy nem az. Énis A -t írtam.
Egy gondolatsornak tűnt, ami a szeme előtt fut végig.Szerintetek, ha a magnó első feladatnál police-t írtam a policeman helyett az elfogadható? vagy midnen esetben a megoldókulcs a mérvadó?
Si vis pacem, para bellum.
-
raczger
őstag
megérkeztem a németről! sokan mondták, hogy nehéz feladatok voltak, szerintem a két nehéz talán a szövegértésből az utolsó feladat volt, meg a hallott szöveg értésnél is ugyancsak az utolsó, a tag ott elég gyorsan, meg kicsit érthetetlenül beszélt (elharapta a szavak végét), és így nem sikerült mindet beírni, de azthiszem talán egyet nem sikerült beírnom végül, de egyébként szerintem korrekt feladatok voltak
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
-
rallye
csendes tag
Hát az infót (közép) kellene közel hibátlanra megírnom, hogy legyen egy kis esélyem, hogy felvegyenek.
A korábbi érettségiket letöltöttem, közép és emeltet is, ezeket majd megcsinálom.
Szerintetek hol találhatnék még jó kis feladatokat, vagy hogyan lehet még rá készülni?
Az angolom a fogalmazást nem számítva kb, 76%-os, remélem meg lesz a 80. -
_ATi_1
senior tag
"A nyelvvizsgások egytől egyig A betűt írtak, az angolból hülyék meg C t"
-
Des1gnR
őstag
Német érettségi megoldások vannak már?
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
biker
nagyúr
meghallgattam az angolt, nem értem, mikor arra panaszkodtak, hogy akcentusos volt a szöveg.
abszolút korrekt volt szerintem.
kicsit talán gyors középiskolai szinthez, de semmiképp sem akcentusos.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
South Velen
addikt
Én egyszer beszéltem (próbálkoztam ) egy kanadai csajszival, az nem volt olyan durva mint ez, bár néha mondtam neki, hogy please, slowly, de alapvetően többet értettem abból. Ez szerintem simán nyelvvizsga nehézség volt, ráadásul, amit behozták nekünk magnót, annak a teljesítménye talán elérte az 1 wattot, én meg leghátul ültem....
Nem akcentes gyors, igen.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz South Velen #3868 üzenetére
pedig higyjétek el, legtöbb gond az angol angollal van/lesz, nem az amerikai vagy kanadaival, a többi tanult nyelvet most ne keverjük ide, mert akkor estig licitálunk, melyiknek rosszabb az akcentusa.
az angolok ki se nyitják a szájukat, úgy beszélnek
az amcsik legalább artikulálnak rendesen, csak egyszerűsítenek, ami csak jóElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
senior tag
sry a hülye kérdésért de nincs ilyen továbbtanulási tájékoztatóm és szeretném tudni hogy az olimpiai helyezésekért mennyi pontot adnak most?
mert régebben adtak elég sokat úgy emlékszem. mostis van még ilyen?Youth hides the key to salvation
-
biker
nagyúr
melyik angolra gondolsz? az un. tiszta, szép angolra? like bbc, cnn, stb?
azzal semmi gond.én nem tudom, skót, nem skót, (skót is szar, főleg ha sörözik is közben ), de az igazi konzervatív öregek, az nemkutya. jött egyszer egy 50-es, igazi aprókockás szövetzakós faszi hozzánk 2 napra okítani, néha kész meetinget tartottunk, mit is akart mondani???
kb az s, sz, t, th, ch, c, f, h hangok nála egy betű voltak valami cs-szerű szar
de kedvencem a német "anazer"
na ez mi?
súgom: anotherElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
bandus
veterán
kérdeznék az érettségizőktől egy feladatot hugom 11-es, de már nem tudok segíteni neki ebben, egyszerűen nem ugrik be.
szóval kéne egy körnek az egyenlete, annyit tudunk róla, hogy a kör áthalad a (-4,2) ponton, és érinit az x+y-4=0 egyenest, a sugara pedig 4.
dobna valaki egy kis infot, hogyan is álljak neki?
köszönöm"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
biker
nagyúr
nem értem a "kör áthalad a" kifejezést, mert a kör nem halad át semmin.
az egyenes áthalad, estleg a körön található a pont, de ilyet még nem hallottam, hogy így adják meg a pontot.ha jól értelmezném, akkor az lenne a megoldás, hogy a körön van egy -4;2 pont, ami egy érintő egyenes, melynek egyenlete x+y-4=0
ekkor az egyenes képletéből és az érintett pontból merőleges (normálvektor) a sugárba, aminek hossza kiszámolható
és ha megvan a kör középpontja, akkor (x-u)^2 + (y-v)^2 = r^2de lehet, rosszul értem a feladatot
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
kicsitájfun
csendes tag
Szóbelizik valaki infobol?és van is tétele??????
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #3882 üzenetére
csak gyakorol, ő is úgy mondta, hogy szerinte megtalálta a könyv leg nehezebb példáját de akkor közlöm vele, hogy ezt nem kell tudnia, hogy ha kettes szeretne lenni..
/sajnos egyáltalán nem érdekli a suli, bármi mást szívesebben csinál helyette.. lázadó kis hülye../
mod: azért köszi mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Szabesz
őstag
Igen, tény, hogy elég nehéz
Az a gond, hogy az adott érintővel végtelen számú kör felírható, ugyanúgy az adott ponthoz is... Az az egy lehetőség kellene amikor mind a kettő telejsül, de nekem sikerült úgy felírni egy olyan szép hosszú egyenletrendszert, hogy nem bírok kimászni belőle... és inkább hagyom is¯\_(ツ)_/¯
-
kicsitájfun
csendes tag
ha tud valaki infotételt küldeni akkor:wixy89@hotmail.com
Kösyke elöre is -
biker
nagyúr
válasz kicsitájfun #3887 üzenetére
szóbeli tételeket a tanár állítja össze, nem ártott volna ott lenni néha órán, mikor elmondta, mik lesznek.
ami kötelező, az csak néhány pontban érinti a témát, azon belül ő ad meg 20 tételt
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
bbazsy
őstag
-
kicsitájfun
csendes tag
Nos igen kiadott 52 tételt ami kissé necces és nehéz lenne összeállitani...neten meg nem láttam értelmes tételeket... !Órán meg ot voltam az összesen!!!!
Szoval...ennyi -
bbazsy
őstag
-
biker
nagyúr
válasz kicsitájfun #3894 üzenetére
akkor nem lehet bajod, mert szóbalin 3-4 kivétellel röhej kérdések vannak.
a 3-4 zaccos:
- átváltás a számrendszerek közt
- könyvtárak (neeem, nem a fileok, hanem fizikai könyvtár, BNO számok és társaik)a többi nagy gondot NEM okozhat annak, aki az írásbelin átment. (no nem 10ponttal)
bbazsy anyaga pedig kiváló!
-
bbazsy
őstag
köszönöm
könyvtáras résznek van elég baja, az a legundirítóbb, kevés hozzá az anyag, és nem érdekel senkit kell neten olvasgatni sokat róla, és akkor ott fejben össze tudod rakni, h mit is akarsz..
számrendszeres szintén necces lehet, de azt pedig egy matekos egy órában el tudja mesélni sztem bárkinek (és úgy már erősen a könnyű tételek közé sorolható). ha eljutok a nehezebb vizsgákig a szóbelitekig, akkor írhatok róla logáutot.amúgy félni nem kell, vigyorogva kell odamenni az idegen vizsgáztatókhoz, akármi lesz. legalább lássák, h határozott vagy, stb... beszélj arról, amit tudsz sokat és lendületesen, akkor az esetleges hiányosságok nem jönnek ki (ebbe bele kell jönni, egyetemen még rosszabb)
[ Szerkesztve ]
..
-
kicsitájfun
csendes tag
ThX
-
_ATi_1
senior tag
a könyvtáros tétel tényleg felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés