Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #79621120 #7229 üzenetére
"Vásárlói értékelés: Rendkívül pozitív (4,318 értékelés)
Megjelenés dátuma: 2015. szept. 2.
Népszerű felhasználói címkék..."Ehh... pl most volt ez a várólistás nézegetés, hát nem egy ilyennél láttam, hogy ilyen minősítést kapott. Miközben voltak ezzel egy lapon nem említhető játékok (WD) ahol meg vegyes volt
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #7269 üzenetére
Lehet ő a "fejlesztő" Múltkor én is ráakadtam egy ilyen csávóra, csak arról kiderült, hogy a kecskeszimulátort fejlesztette éppen
-
törölt tag
Igazából azoknak sem jó, akiknek relatíve kevés játéka van, mert ugye zsákbamacska havi 12 $-ért, és lehet, hogy gagyi lesz a többi. Korábban is olvastam itt többektől panaszt erre. Azoknak meg akiknek sok játékuk van főleg nem, mert jó eséllyel olyat (is) kap ami már megvan. Úgy általában az ilyen zsákbamacskákra írtam. Square Enix is szokott ilyet játszani, de tőlük nagyon sok minőségi játékom van, szóval náluk esetemben jó esély van arra, hogy több olyat kapnék ami már ki van pipálva.
-
törölt tag
válasz csaba951 #7436 üzenetére
CDG-ben csak ezt látom: Rise of the Tomb Raider Collectors Edition (2. kör) (Megjelenés előtt) kb. 38 990 Ft
-
törölt tag
válasz 2thletme2day #7736 üzenetére
Attól is függ , hogy mennyire fog fogyni az őskori kivitel Az idő Neked dolgozik, ha volt már 16€ esélyes., hogy lesz az még ennyi, de még valószínűbb , hogy olcsóbb is .
-
törölt tag
válasz Ruffian #8528 üzenetére
Sapphire R7 370 2GB DDR5 NITRO OC 11240-10-20G videokártyára cseréltem a Gigabyte GV-R685OC-1GD 1GB GDDR5 DX11 kártyám, ezzel kapcsolatban jegyeztem meg Facebookon, hogy:
"... ami azt illeti, sem 6 pines tápcsatlakozó - mondjuk ez a Corsair 450 VX-en szerencsére van, sem CrossFire híd, sem terjedelmes útmutató, és pláne nincs hozzá ajándék steames játék, a Gigabyte-hoz a Deus Ex Human Revolution volt. Amit még mindig nem játszottam végig, ki gondolta volna, hogy előbb lesz a 6850 szolgálaton kívül helyezve, mintsem annak a végére érjek"
Pedig akció nélkül, körülbelül ugyanannyiba kerül az újdonság, mint anno a 6850
-
törölt tag
A kecskeszimulátor sikere után már semmin sem lepődök meg, de még így is azt gondolom, hogy ez a játék nem lesz túl sikeres.
Régen is volt hasonló próbálkozás, ez kb ugyanaz a séma csak szebb grafikával
Prehistorik DOS Full Walkthrough
Karácsonykor lehet már 5 €-ért be lehet zsákolni :XD
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Agyzuzo #9943 üzenetére
Ugyanaz a story, ugyanaz a játékmenet, még megérteném, ha mondjuk akkor adnának ilyet amikor ugrik a DirectX egy főverziószámot. Így viszont vedd újból, csak azért, hogy kicsit szebb legyen. Miért nem adták ki akkor szebben?
Crysis 2-höz ingyen jött DirectX11-es patch.
Simán kinézem, hogy a DirectX 12 okán lesznek olyanok, akár ők is, akik megint kiadják már DirectX 12-vel Persze fizess megint
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #10716 üzenetére
Vannak olyanok is viszont, akik a Uplay-es árat megadnák, de ha nem Steam-es akkor nem kell nekik. A Steam acsik azok motiválják az embereket, de kit érdekel a Uplay, meg a többi futottak még kliensben megtalálható hasonló?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cskamacska #11405 üzenetére
Ehh, én meg még ma vettem észre csak
Metro Redux Bundle 6 euró, bezsákolva
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #12293 üzenetére
Már megérte benéznem a topicba, köszi
Bioshock 1 és 2 Remastered letöltése Steam-en keresztül UPC Fiber Power 240-nel - Youtube
-
törölt tag
Mióta és miért emelkedett 10-11 K-ról 15-16K-ra a debütáló játékok ára a hazai webáruházakban?
-
törölt tag
válasz cyberkind #12794 üzenetére
Azért kérdeztem, mert már elég régen vettem új játékot dobozos verzióban, a Steam, Origin, évszakos leárazási hullámok szükségtelenné teszik, pl Battlefield Hardline-t is megvártam, még olcsón megveszem az összes DLC-t, meg a On The House keretében ingyen gyűjtöttem be hozzá... szóval pár hete amikor a szokásos helyemre a CDG-re látogattam el, akkor láttam, hogy annyiba kerülnek néhány pozitív (olcsóbb) illetve negatív (30K-s borzalmak) terméket leszámítva, mint régen a konzolos verziók
-
törölt tag
válasz warcat #12796 üzenetére
Az mondjuk eddig is pikáns volt, hogy ha valakinek nem kellett a dobozos változat (nem kell várni a futárra, stb), hanem közvetlenül a Steam-ről venné, vagy az Originről, az majdnem dupla annyiba került, holott ott ugye nincs sem anyagár, sem kiskereskedelmi partner annak minden költségével stb...
... de sok mindent offline boltból vásároltam, mert Battlefield -ből jól néz ki a fémdoboz stb.. és lényegesen olcsóbban kaptam, ráadásul még vaskos hasznának kellett lennie a boltnak is rajta.
Tudom, hogy sajnos peches ország vagyunk, a nyugati árakkal keleti bérekkel, és mert apró méretünk miatt nem érdekli őket, hogy itt hogy esik az arány, ellentétben Ukrajnával, ahol a nálunk is lényegesen csóróbb de népesebb országnak a lakó töredékéért vehették meg a játékokat még a 10K-s árakhoz képest is.
(#12797) [Prolixus] : Valahol nálam is ott volt a határ.
Ennyiért vettem anno a CoH2 alapot, és még pólót is kaptam
Játszottam vele eddig ennyit:
Egy ilyen játékért kiadnám a 15K-t is, mert megéri. De ez az egyetlen játék amivel ennyit játszottam (és azóta megvásároltam az összes DLC-t is, sőt legutóbb a játékokból kapott játékpénzből vásároltam commandert
Amit még hasonlóan értékelek az a Battlefield széria. Viszont az új BF1-nél várok, hogy majd olcsón vehessem meg
(#12799) orichalcos : Viszont így hogy a hazai boltokban felszökött az ár, Magyarországon egyre kevesebben vehetik majd meg megjelenéskor. A hagyományos boltok forgalma érezhetően csökkenni fog, és nem fogok meglepődni ha egyik másik nagy név meg fog szűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest