Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Sima (kínai) kulcsbolt. Ezért az árért cserébe nem sértődsz meg azon ha (később) nem működik/leveszik a fiókodról.
Ha olyan kell amivel (garantáltan) később se lesz gond, az többe kerül.Eldöntöd az igényeid/lehetőségeid szerint, hogy melyik fontosabb és onnan veszed!
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Jobb oldalt a Steamtől kezdődően van egy elég jó felsorolás az oldalakról.
1-2 van benne amit nem ismerek.
Árkereső oldal, beírod a keresőjébe a játék nevét, és felhozza az ajánlatokat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
eami
veterán
és itt is van... trükk nélkül veheted is:
-
Lackki
őstag
-
Heavyrain
őstag
Ha már beaktiválod Origin-re,akkor ne felejsd el letölteni a Season Pass-t is, mert ingyenes.
-
Dilikutya
félisten
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
SteamPlay, szóval egy kód aktiválja neked az összes támogatott platformra (Windows, OSX, Linux). Nem minden játék ilyen, pl. a Call of Duty Black Ops 1-nél külön van a Win és Mac verzió.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MrTwister
őstag
válasz gabo91 #11073 üzenetére
X-com packot néztem csak, mert az érdekel. Sajnos mind a 4 játék csak brazíliából aktiválható,tehát hiába tudod megvenni, ha régiózárasak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz gabo91 #11073 üzenetére
Shadow of Mordor-t néztem, az mit jelent, hogy "Available Regions for Activation
South America."? Azt vágom, hogy elvileg abban a régióban aktiválható, de ez azt jelenti, hogy nálunk nem lehet telepíteni?
Bocs a láma kérdésért, új vagyok a steam világában.[ Szerkesztve ]
-
Executioner
aktív tag
válasz gabo91 #11077 üzenetére
Például itt:
SteamLocks(#11075) MrTwister
Nem feltétlenül régiózáras. Volt már rá példa, hogy ROW kulcsot adtak. Persze ez már csak vásárlás után deríthető ki...(#11079) clyvejhamma
Igen azt jelenti. Viszont pár nappal ezelőtt többen megvettük és gond nélkül tudtuk aktiválni!Exec
-
Dilikutya
félisten
-
szami777
addikt
válasz gabo91 #14338 üzenetére
Jó, hogy ezt a media marktos sztorit megosztottad, nem hallottam még erről, hasznos infó.
Eddig 2 játékot vettem csak ott, ezután inkább offolom őket.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
v-paci
aktív tag
válasz gabo91 #14338 üzenetére
Nem akarom mentegetni őket, dolgoztam ott, egy kis adalék ennek kapcsán:
Az a legnagyobb baj azzal a hellyel, hogy a legtöbbször a vevőszolgálat csont nélkül visszaveszi a bontott szoftvereket - régebben ezzel elég sokan vissza is éltek, értsd megvette a "vásárló", beaktiválta, majd visszavitte, hogy nem működik. A visszavitt terméket meg sanszosan újrafóliázták, aztán kitették eladásra, hiszen nincs náluk kód ellenőrző, hozzáértő munkatárs, stb...
Az viszont, hogy a disztri is lepattintott, na az viszont elég érdekes hozzáállás, a Playon nem szokott ilyenen szőrözni.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik