Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
i2k
őstag
-
törölt tag
válasz
cyberkind #24520 üzenetére
Persze, embere válogatja, sokaknak már a Tales of Berseria önmagában megéri a 12$-t, tekintve, hogy még ennyiért nem volt. Aztán néha bedobnak ilyen Outlast 2, The Sourge, Styx: Shards of Darkness, Life is Strange stb. szintű játékot, 1-2 érdekes kisebb indie game-et és ez a lutri azért az esetek nagy részében bőven túlmutat 450 Ft-on. Most mondjuk engem pl. egyik sem érdekel a megmutatott 3 játékból, csak azért írtam, hogy ha valakinek pont most a Sniper Elite 4-re fáj a foga, akkor talán a Humble Monthly jobb megoldás lehet.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cyberkind #23999 üzenetére
Szerintem meg nagyon jó az Alien 3 is.
Sőt, én bírom a 4. részt is, bár arra inkább úgy tekintek, mint egy nagy költségvetésű B kategóriás Alien koppintásra (olaszok mennyi ilyet csináltak anno, Shocking Dark pl. konkrét másolása az Aliens-nek), és ha így nézzük, remek, igazi bűnös élvezet.
Meg azért az ember-idegen hibrid elég para jószág, ha kicsit több műsoridőt kap, simán összefosom magam a filmtől.
Colonial Marines jó ideje megvan már, de még nem indítottam el, mintha lenne hozzá egy Hicks tizedes DLC is, a többi nem érdekes. 3€ alatt a komplett csomag szerintem ajándék akkor is, ha annyira nem kiemelkedő a játék, mégis csak egy Alien akció, és nem AvsP, amivel én sose tudtam megbarátkozni. AvsP2-ben is a marine kampány a jó, abban keverednek a dolgok legkevésbé, az tiszta Aliens feeling, az első negyed órája igazi horror, mindig csipog az a szar detektor, de csak űrszöcskét látsz.
-
i2k
őstag
válasz
cyberkind #23999 üzenetére
"az Isolation végtelenszer jobb és több"
Senki -- és én sem! -- állította, hogy a Colonial Marines a legjobb Alien-játék (arról nem is beszélve, hogy almát hasonlítgatsz körtével az Isolation vs. CM témában).
Viszont brutálisan messze van attól, hogy belekerüljön a "Rossz PC játékok" sorozatba is. -
tvamos
nagyúr
válasz
cyberkind #22005 üzenetére
Ezt nem tudom. Ha nincs semmi korlátozás az xboxos verzión, akkor az lehet, hogy jobb, mert ott sokkal jobb a grafikai teljesítmény. Mondjuk a laptopot meg tudja vinni magával.
Hjajj, bonyolódnak a dolgok... Azt lehet tudni, hogy az xbox verzió fut-e Windows 10 alatt? -
po1son
addikt
válasz
cyberkind #21075 üzenetére
Elégé sokan visszamondták a előrendeléseket (én is) és sok kritikát kaptak a micro rendszer miatt, ők is tudják változtatni kell, kicsit kezd unalmas lenni a gamer közösségnek, hogy manapság már 80 dollárért nem lehet venni egy teljes értékű normális multi fps játékot... Tetszik a játékmenet és eleve az egész star wars világ, így nehéz ellenállni a csábításnak, remélem radikális változtatások lesznek benne majd, ami a pay to win-t érinti.
-
csaba951
veterán
válasz
cyberkind #20979 üzenetére
November 16-tól végleg leveszik a polcról!
-
reelc
veterán
válasz
cyberkind #20266 üzenetére
Emellett a Kalypso Media játékok is.
Vikings - Wolves of Midgard szépen halad lefele az ára, bundliban jó lesz.
Néztem a frissítési jegyzékeket, a csapat rengeteg hibát javított a márciusi megjelenés óta.
Úgy látom még ma is jött patch.
Csak ugye a negatív értékelések megfognak maradni, az online oldalak stb. a megjelenéskor csinálnak kritikát, és megmarad az emberekben, hogy sok hiba van benne, meg minden. Ez van, javítgatják, de talán jobb lett volna a kiadás előtt.
Az OFFtopikban úgyis volt szó ma a játék kiadókról, tesztelésről, stb. -
huskydog17
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz
cyberkind #19401 üzenetére
Konkrétan csak egy fájlban kell, mint minden id Tech motoros játékban. Konkrétan a Doom3-nál nem tudom, de általában véve a HUD nem szokta átvenni a képarányt, egyébként tökéletesen működik az átírás, jó pár régebbi, főleg Quake3 motoros játékkal játszottam a 16:9-es monitoromon már. A digitálisan ma is kapható játékokban azért illene az újabb képernyőfelbontásokat elérhetővé tenni, legalábbis, ahol ez lehetséges, pl. az id Tech motorok esetében nyilván nem lenne komoly munka.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
cyberkind #19118 üzenetére
És ezen meg is látszik, amikor megy a gondolkodás, hogy mi lenne a steam nélkül, nem is kell agyalni, itt a bizonyíték, vissza mennénk az "őskorba". De ez nekem se szimpatikus, hogy ilyen olyan baromságok miatt, eltüntetnek címeket. Vagy is a szerverükön meg van, de senki nem fér hozzá akinek nincs a fiókjához kötve, és ez így igen is baromság.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
cyberkind #18922 üzenetére
+1 szavazat a Steam-re. Ugyan még nincs meg, de én is oda veszem majd. Egyrészt a Social Club kliens gyengeségei miatt, másrészt mert az tényleg csak egy sokadik kliens. Nem értek egyet a kliensfóbiásokkal, nem zavar a Steam mellett az Origin (UPlay-en is van egy valag játékom, de még egyet se töltöttem onnan
), de a Social Club tényleg csak egy játék miatt van, az baromság.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind #17944 üzenetére
Persze hogy nem látod, mert az extra skin-ek a játék egyik változatában/csomagjában sincsenek benne. Ennek ellenkezőjét nem mondta senki egy szóval sem. A skin-ek csak külön megvehetők. Értelmük mondjuk tökéletesen egyenlő a nullával, úgyhogy egy "Complete Edition" megvásárlásával gyakorlatilag mindenki a teljes Borderlands 2 élményhez jut hozzá, hiába nem vásárolja meg ezáltal az extra skin-eket.
Amúgy én is az utóbbi beszerzésére buzdítanék a GOTY helyett. A Headhunter DLC-k elég rövidek, meg a fele amúgy is elég rossz még a rövidségük mellett is, szóval azokért annyira nem nagy kár (talán az utolsó ami kifejezetten ajánlott az ötösfogatból) de az UVHM upgrade 2 fontos eleme a játéknak. Már ha valaki úgy akarja játszani a játékot ahogy egy ilyen looter-shootert "illik", nem pedig csak végigszaladni a sztorin aztán félrerakom 'oszt csókolom
Külön megvenni mg kb drágább mint a "Complete" felára.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind #17942 üzenetére
Lol, ne lovagoljunk ezen, de legalább saját magadnak ne mondanál ellent...
"a 2 GOTY-ban nincs benne minden DLC, kell még a Season Pass ha szeretnéd azokat is."
Ergo azt írtad, hogy a GOTY hiányos, ha minden DLC-t szeretne, meg kell vennie a Season Pass-t is. AMI NEM IGAZ, mert semmi olyan nincs az SP-ban ami a GOTY-ben alapból ne lenne benne. Nade mindegy, lapozzunk szerintem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind #17939 üzenetére
Igen, nincs benne minden, csak ha nem tudod hogy van, nem értem miért állítod itt nagy magabiztosan a téves információt.
"Én a GOTY kiadást vettem meg és benne van a Headhunters is, mind az összes, szóval csak még jobban nem értem.
"
Teljesen ki van zárva. Valószínűleg valamilyen Complete Edition-t vettél meg, ami lényegében nem hivatalos Gearbox féle kiadás, hanem a különböző disztribútorok válogatták össze az összes lényeges DLC-t egy csomagba. Pl.: Wingamestore+Macgamestore árulja ezt tipikusan.
(#17940) v_tomy
Jogos, azt én is kifelejtettem. Szóval a miheztartás végett:
SP: 4 sztori DLC + UVHM upgrade1
GOTY: 4 sztori DLC + UVHM upgrade1 + Gaige (mechromancer) + Krieg (Psycho)
"Complete": 4 sztori DLC + UVHM upgrade1 + Gaige (mechromancer) + Krieg (Psycho) + 5 Headhunter DLC + UVHM upgrade2 -
csaba951
veterán
válasz
cyberkind #16600 üzenetére
Unravel - ha valakinek lefagy már a kezdő videonál, vagy pár perc játék után:
Uninstalállni kell a K-Lite Codec pack-ot. Magamtól én se tettem fel, de valami program suttyomban felrakta. Ezt megkeresve és leirtva már megy rendesen a játék!
#16607 Franklin
Ha akkor behúztad, akár alapjáték nélkül is a dlc-ket, akkor megmaradnak. Most viszont már csak pénzért tudod behúzni őket. Szóval akinek most kell, az nem sokra megy vele, hogy korábban ingyen is meg lehetett őket szerezni. -
Ghard
őstag
válasz
cyberkind #13134 üzenetére
Nem marad meg, rányomtam a telepítésre de ha törlöm eltűnik. Gondolom csak demo, ezért nem marad.
(#13135) Rankerz
Ezt sehol nem látom a játék steam profilján.(#13137) asuskiddd
a demo gomb és a kép ugyan azt a letöltést indítja(#13139) oriic
próbáltad is? nekem nem adta hozzá, pedig nem egy promos játékom van már -
mozesapo
tag
válasz
cyberkind #13069 üzenetére
Szia
Mi a különbség hogy steames v. social club?
Mert 25.48 euro
Viszont ez social clubbos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik