Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz MasterMark #20100 üzenetére
Az összes kulcs az, én már beaktiváltam őket.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
micafighter
nagyúr
válasz Mosqu!to #20085 üzenetére
Ez semmilyen szempontbol nem best buy téma hogy egy bundlibol kinek mi kéne. Esetleg off topikban de oda se igazán valo mert nem arra van az se, de ha nem kezdi el mindenki bedobálni hogy neki mi kell akkor néha néha elmegy, de lehet van ennek saját topikja is itt, nézz utána. Ha más nem privátban meg lehet beszelni, de amugy a steamen a groupbuys bundle split szekciója pont erre lett kitalálva:
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz micafighter #20102 üzenetére
ilyen jellegűt én a bundli topikban szoktam beírni, elvileg oda szabad - legalábbis eami nem szólt még rám eddig
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
törölt tag
válasz Jinxb1rd #20106 üzenetére
Hehe Néztem Youtube-on videót róla a srác is megjegyezte, hogy milyen szép Egyébként nekem is 1060 van bár én R7 370-et cseréltem a BF1 miatt
[ Szerkesztve ]
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz interstate76 #20111 üzenetére
Ez tenyleg nagyon off, de en speciel rohadtul birom. Az elso videokat en is hasonlo fintorral neztem meg, de vicces a csavo
Szorakoztato legalabbis -
kalozhun100
őstag
Tomb Raider franchise akció GreenManGamingen.[link]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
gyimger
őstag
válasz kalozhun100 #20117 üzenetére
A 20 éves Rise of the TR mintha eddigi legjobb ajánlat lenne.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
warcat
veterán
válasz kalozhun100 #20117 üzenetére
De akkor említsük meg,hogy a SAVELARA kuponnal 20% lejön a Rise of the Tomb Raider 20 year Celeb kiadásról , ami így 12.8 GBP.
EA: It's in the crate!
-
De4d
őstag
Age of Fear 2: The Chaos Lord-hoz van egy 90%-os kuponom ha érdekel valakit.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Allien
veterán
Az volt már, hogy Humble Store-ban ODDWORLD: ABE'S ODDYSEE® még 1 nap 21 óráig ingyenes?
(már akinek nincsen meg)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
po1son
addikt
Back to Bed ingyesen steamen (kártyás44!!)
-
Mosqu!to
addikt
PUBG-ra van valakinek aktuális vouchere/kedvezménykódja?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
i2k
őstag
válasz Mosqu!to #20133 üzenetére
GMG-n már nincs rá.
Amúgy meg:
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
reelc
veterán
Bayonetta Bundlestars Star Deal 11,99 EUR 20,5 órán át, vagy amíg el nem fogyik.
-
po1son
addikt
Death penalty: beginning steam játékot vissza rakták, akiknek törölték mostanában a napokban a fiókjukról.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Mosqu!to #20139 üzenetére
Hogy legközelebb nehogy hoppon maradj, avagy
Hogyan derítsük ki, hogy egy játék régiózáras -e vagy sem?
1. Megnyitod a steamdb.info oldalt.
2. Rákeresel a játékra ami érdekel (esetünkben erről van szó)
3. A packages fülre navigálsz
4. Ott lehet, hogy már a package nevéből eldől, hogy adott régióra külön létezik -e entitás (pl. RU, BR). Ha nem, akkor meg kell nézni egyesével őket. Ha találsz olyat, ami kifejezetten pár országra lett szabva, akkor jó eséllyel olyan kulcsot tudsz csak szerezni az adott ország boltjaiból, ami régiózáras. (esetünkben ez a package Brazil, Mexico, Peru, Chile, Colombia, tehát ha brazilként vásárolsz a Nuuvemtől, akkor biza pofára esés lett volna a vége.)Meg kell említeni, hogy ha nem trükközöl a Nuveemen, akkor elvileg ún. ROW kulcsot adnak, amit be tudsz itthon is aktiválni. Orosz oldalakon viszont oda kell figyelni, mert VPN és egyéb külső segítség nélkül is tudsz néhányban vásárolni. Ott viszont sokszor a régiózárra Neked kell gondolni, hogy aztán ne legyen szomorúság a vége.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Mosqu!to
addikt
Köszi, ez nagyon hasznos
Nuuvem viszont jellemzően csak akkor éri meg, ha trükközöl. Erre viszont ahogy látom a régi módszer már nem él, mármint kosárba tudok jó áron tenni játékot, de paypalt és bankkártyát is régióhiba miatt elutasít. Itt inkább feladtam, ennyit nem ér az az ezer Forint, pláne hogy a leírtak alapján amúgy is kidobott pénz lett volna.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Samus
addikt
Ingyen Outlast Deluxe (alapjáték+DLC) a Humble Store-ban.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
thomasa
senior tag
Diablo3 PC 2299,-
ROS ugyanitt, ugyanennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest