Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz thomasa #3562 üzenetére
"mert az új 3. résznek lesz allinone-os kiadása?"
Mérget vehetsz arra, hogy lesz All In One csomag, valamiféle fantázianévvel.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz thomasa #9413 üzenetére
Van ilyen? A Battle.net-en csak külön kapható az alapjáték és a kiegészítő, de az megbízható. Amazonon van Gold, de csak lemezes. G2A-n árulnak kódot, de ha a Blizzard sem árul Gold-ot digitálisan, tőlük sem vennék.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz thomasa #12972 üzenetére
6000 Ft-ért:
"Három teljes játék, külön-külön DVD tokokban.
A Might and Magic Heroes VII és a Might and Magic X Legacy a Uplay-en aktiválható, a Steam-en nem.
A Might and Magic Heroes III HD Edition pedig a Steam-en aktiválható, Uplay-en nem."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz thomasa #15163 üzenetére
Van, 6,93 euróért (~2140 Ft) - szürkében.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
válasz thomasa #16854 üzenetére
igen, sajnos ezek ilyen egy napos salek
(#16866) ZsZso milyen furcsa hogy a $ból olcsóbb mint €-ból ($14.99 / €16.79) ennek pont fordítva kellene lenni, mondjuk RLért én nem adnék ennyit, kezdve azzal h nem az én műfajom, de ahogy nézem igencsak befutott a game
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
faragojof
őstag
válasz thomasa #20148 üzenetére
Na, erre kíváncsi leszek. Februárban már volt egy ilyen "rendkívül akciós" ajánlatuk. Két hét telefonálgatás, veszekedés után simán törölték a rendelésem.
Remélem változott a helyzet, sok sikert a megrendelőknek.Jobban bízok bennük, bár nagy akciókban náluk is futottam már lukra.
Diablo III Battlechest
Diablo III - Nincs a heti akcióban
Diablo III Reaper of Souls"Formicate Under Command of the King,,
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz thomasa #20617 üzenetére
Legit boltok listája / szürke lista, ha bátor vagy.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Egon
nagyúr
válasz thomasa #21046 üzenetére
Az jó legalább majd tudok játszani a kölökkel otthon coop módban a gép ellen.
Viszont kíváncsi leszek, miképp oldják meg: azt olvastam, alapból a WoL ingyenes csak (kampány módban), akinek pedig megvan már a WoL, annak a HotS is elérhetővé válik. Namost nekem megvan a WoL és a HotS is, vajon beadja majd a LotV-ot is?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest