Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Köszönöm a tippet, behúztam! Chrome-ban, uBlock Origin-nel együtt (nem kapcsoltam ki), vendégként vásárolva, fals brit címet és telefonszámot megadva.
Xbox360-on játszottuk ketten a lányommal, de valamiért a 3. rész 4. fejezetének végén lefagy, amikor Yoda Mester elűrhajózik. Kétszer is próbáltuk, mindkétszer ugyanott lefagyott (korábban sosem tapasztaltam ilyesmit konzolon). A 4. résszel tudnánk folytatni, de szerettük volna lenyomni a 3. rész 5-6. fejezetét is.
(#18303) De4d Nemcsak lopott kártyás cuccok lehetnek neccesek kinguin.com-on, G2A.com-on és a hasonló oldalakon. Sokan ráálltak pl. arra, hogy youtubernek kiadva magukat játékkódo(ka)t kunyerálnak a fejlesztőktől, úgymond tesztelési célra, aztán meg áruba bocsájtják a kapott kódo(ka)t. Magyarán ebből is annyi pénzt lát a fejlesztő, mintha torrenteznéd a játékát. Nem mondom, hogy jelen esetben erről van szó, csak azt, hogy ez is egy opció.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
WinGameStore-on 1,99 USD a Black Mirror Bundle (azaz mindhárom rész) - gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz Dilikutya #18339 üzenetére
A g2a.com-ról és a kinguin.net-ről olvastam nemrég egy oknyomozó cikket valahol (megpróbálták visszakövetni egy vagy több kulcs útját, egészen a fejlesztőig), ott írták, hogy nem is gondolnánk, mennyi ingyenkulcs megy csaló youtuberekhez. Ők egyébként eladják olyanoknak, akiknek már sok eladásuk van, és te utóbbiaktól vásárolsz.
A másik leggyakoribb visszaélés, ami olcsó árakat eredményezhet a fenti oldalakon, az pedig a már itt is érintett régió-téma: állítólag olyan kulcsokat is szánnak pl. az oroszokhoz, amik nem régiózárasak, így aki felvásárolja őket, az haszonnal tudja továbbadni más régióban élő usereknek. Ezt nem tartom halálos bűncselekménynek, ilyenkor legalább a fejlesztőnek is jut valami az eladásból.
Nem vágom a témát olyan nagyon mélyen, de amikor g2a.com-on olcsóbb egy játék, mint amennyibe a valaha volt legnagyobb akcióban került, akkor ott igencsak kérdéses a számomra, hogy érdemes-e pénzt költeni rá, vagy csak csalók zsebeit tömöm és a fejlesztőhöz úgysem jut belőle semmi. Nem egyszerű téma ez sztem.
-
interstate76
addikt
válasz [Prolixus] #18342 üzenetére
Add ki magad játéktesztelő youtubernek és írj játékfejlesztőknek, hogy ha kapsz ingyen kulcsot, akkor videótesztet csinálsz a játékukról! Állítólag nem szükséges hozzá, hogy több 100 játékteszt legyen a hátad mögött, anélkül is küldik a kulcsokat.
De ha nem így megy, akkor is ott a kérdés: hogy lehet olcsóbb pl. a kinguin.net-en egy adott játék, mint a valaha volt legalacsonyabb ára? Mindez úgy, hogy az eladó nyilván keres is rajta? Ha nem a fenti módon jutottak a kulcshoz, akkor sem lehet legális a történet. Nincs az a mennyiségi árkedvezmény, amivel egy ottani eladó lyen olcsó árakat tudna elérni. Szerintem.
Nem mondom, hogy minden kinguin-es és g2a-s kulcs illegális, csak azt, hogy nem lehetsz benne biztos, hogy jó helyre kerül a pénzed, ha ilyen helyeken vásárolsz.
-
interstate76
addikt
válasz fogtunder #18583 üzenetére
"van Kodi alá nVidia stream plugin"
Ezer éve droidos mini pécézek, de erről a kiegészítőről nem is tudtam! Kipróbálom, ha lesz rá időm!
A kontroller jelét is visszaküldi a PC-nek, vagy csak a PC képét fogadja?
-
interstate76
addikt
válasz Anonymus23 #19323 üzenetére
"van családom, egy 4 hónapos kisfiam, és nem a SIMS 4-ben"
LOL
-
interstate76
addikt
válasz echterion #19660 üzenetére
Sokan háttértévéznek. Pl. ha néhanap én főzőcskézek itthon, akkor biztosan zenét hallgatok, vagy keresek valami nézhetőt. Ha épp nincs, akkor Horizon Go appban visszanézem a legutóbbi néhány Agymenők-epizódot. Mondjuk a napi 4-5 órás mennyiséget én sem tudom hová tenni.
-
interstate76
addikt
válasz echterion #19666 üzenetére
Gondolkozni kell, józan paraszti ésszel és hiába mondják be 55-ször a TV-ben, hogy jó a Cofidis-hitel, nem fogod felvenni, mert kontraproduktív lesz a reklám. Az idióta filmek által adott minták sokkal alattomosabbak, azokkal valóban könnyen befolyásolható a nagy átlag, különös tekintettel a fiatalabbakra. De tényleg nagyon OFF a téma, inkább hagyjuk.
-
interstate76
addikt
Commandos Collection szerintem nagyon jó áron van. Volt már kicsit (nem egészen 0,5 euroval) kevesebbért, de bőven megéri a mostani árát is (mindig az egyik kedvencem marad).
-
interstate76
addikt
válasz hitvanyalak #20756 üzenetére
Thx!
-
interstate76
addikt
válasz GypsFulvus2 #21446 üzenetére
Ha az elozmennyel egyutt olvasod, akkor sztem nagyon vicces. De az vegkepp teljesen egyertelmu, hogy nem szolt senki ellen.
-
interstate76
addikt
válasz po1son #21578 üzenetére
Ez tényleg egy jó kis társasjáték, köszi a tippet!
(#21580) warcat Thx neked is! Be volt állítva holnapra egy emlékeztető, de szükségtelenné tetted.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Mr.Csizmás #21855 üzenetére
Nálam is befutott a Ticket to Ride!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: