Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
WayneGace #132864 üzenetére
Ezt én jól tudom, de azt nézd mire is reagáltam először.
Ahogy írtam fentebb az éremnek 2 oldala van.
X embernek +3 hét túlóra, jóval több embernek +3 hét várakozási idő. Mindkét fél hónapok óta benne van a dologban.
Ahogy írtam nekem furcsa, hogy valaki szabadságot vesz ki játék miatt, és leírtam már mindent amit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest