- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Shadowguard #153144 üzenetére
kontrollerrel 100 ora lett volna
-
Crus
őstag
válasz
Shadowguard #153144 üzenetére
Nekem kb. csak 500 és ez 2 teljes végigvitelt jelent meg 2 db. olyan 40%-ig kb., DLC is 2x lement. Hogy még 300 órát mit lehetne benne kezdeni azt nem tudom... esetleg többet lovagolni a semmibe, mert az jó kevés volt benne.
Nem is írtam, hogy lehetetlen... volt aki banánnal, bendzsóval, meg táncszőnyeggel vitte végig a souls játékokat. Lehet pl. ásólapáttal vizet merni is, csak nem pont arra való és nehézkesebb vele "picit".
Anno a DaS 1-et billegérrel toltam én is, de próbálgattam controllerrel is és egyszerűen gyorsabb és hatékonyabb voltam vele, így ráálltam. Emlékszem anno a Gears of War 2 volt az első olyan lövöldém, amit meg egérbill helyett controllerrel toltam végig... nem volt könnyű menet, mert nem volt benne gyakorlatom, de tanulható. Az emberi agy már csak ilyen.
Ezek a soulsok kihívások, ezek MIND teljesíthetők, csak kellő türelem és gyakorlás kell hozzá. Szokták volt mondani, hogy ahhoz, hogy bármiben mesteri szintre lépj, 2000 óra intenzív gyakorlás kell hozzá! És ez mocskosul igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest