Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Haverok közül, akik voltak oly szerencsések, hogy voltak jappppániában és ott még sikerült is valamiféle kapcsolatot kiépíteniük (vagy fizettek érte, lol), azok mind azt mondták, hogy zavaróan ritka az olyan japó csaj, akinek a fogazata legalább korrekt szinten van, valamint az illatok terén se éppen az volt, amit elképzeltek. Nem értek hozzá, nem tudom. Sose volt japó csajom és már nem is lesz. Amúgy nekem a keleti-szláv csajok a gyengéim. (Nejem mondjuk erdélyi származású, ott is rengeteg a csodás leányzó, jelentős klasszikus értékekkel.)
-
i2k
őstag
Imádok Pécsett korzózni, különösen az Egyetem környékén (amúgy is oda kell mennem, mert a kontrollok miatt muszáj) - mindenféle rasszal lehet találkozni.
Én láttam már olyan magas átlagos koreai csajt is, aki közel olyan magas volt, mint én (178 cm) - és olyat is, aki a hónom alatt kiegyenesedve simán átsétálhatott volna.
Kínai és afro-amerikai is van tucatszám, meg német, holland stb.
Én az ázsiaiakat szívesebben nézegetem. Még akkor is, ha az eddigi 20+ év alatt ha kettőt láttam, amitől az állam kiakadt és levegőt is alig kaptam. -
DaVE-1
senior tag
Aggódhatnak de ezen nem fognak tudni változtatni ilyen dolgokkal..
Nem vagyok pénzügyi szakember de ezt azon a téren kéne valahogy megoldani,és nem az emberek kényszerítésével olyan dologra amit nem akarnak.
Nálunk már most tarthatatlan az arány szóval itt is érdekes lesz majd a nyugdíjrendszer -
Crus
őstag
Annyira vakok azNemberek. Megy globálisan a sírás, hogy fogy a japán, koreai, magyar, brit, meg az összes többi magát felsőbbrendűnek gondoló rassz. De tesznek-e ellene azzal, hogy min. 3 gyereket vállalnak? NEM. End of story. Magyarország is teljesen meg fog változni, már most a népesség kb. 10%-a azok akik és ez a folyamat csak felpörög sokkal jobban, de annyira, hogy 100 éven belül a magyarok lesznek kisebbségben.
-
i2k
őstag
Csak Te fogod értékelni ezt a humort
Francia fórumozó: "They still don't understand they can't win this. The more they try, the more gamers will be pissed about their bullshit and the stronger the reaction will be.
The gamers are the one paying, so they're the ones calling the shots. The studios NEEDS gamers' money to survive, especially with the rising development costs. Gamers DON'T HAVE TO play their game, they can turn to other games to play, there's plenty of choices out there. We all have a Steam library full of games we never played, and I'm not even talking about the wishlist. Removing a game from our wishlist is nothing for us, but it can be a death sentance for a studio. They should remember that before alienating the majority of their potential buyers to please a minority." -
Zó
aktív tag
Persze, de máson is lehet fogni olykor sokat az első nagyobb akciózásokig. FF-nél éppen azért az AAA mivolta ellenére, mert csak PC-n új, más steamen sem -30%-kal kezd be. A Remake meg ráaádsul előtte PC-n is volt már, Epicen, ezt én onnan tudtam meg, amikor szembe jött a steames előrendelés
De az is hosszú hónapokig nem volt annyira olcsó, mint GMG-s elővásárlással.
Amúgy alapvetően GMG-n szoktak a legolcsóbbak lenni a Square Enix játékai, rendszeresen akciózzák őket, és jellemzően elég komolyan.
-
Pont néztem én is, meg én rendszeresen vásárolok innen. Csak most azon agyalok, hogy meg kéne várni a Steam sale-t, hátha ott is lesz ennyiért vagy picivel olcsóbban, vagy hátha a GMG viszi még lejjebb az árat emiatt.
Meg itt most a duplapakk (Remake+Rebirth) is olcsóbb, mint Steamen. Remélhetőleg a Remake kulcsot azonnal küldik.
-
Zó
aktív tag
Nem mondanám, hogy játékmenetre mindig kihagyhatatlanokat alkottak volna, az Unchartedek korrekt fedezéklövöldék némi kamuplatforminggal és látszatfeladványokkal. Szórakoztató meg minden, de biztos nem a mechanikai csodák között emlegetném. A Last of Usokat nem tudom, de az első részből annyira nem győzött meg semmi, hogy jó játékmenetet rejtene a zombifilm, hogy ezért is maradtak ki eddig.
A szintén nagyon sikeres Crash vagy a Jak széria a korábbi érákból más kérdés, azok játékmenetorientáltabbak voltak tőlük, ezekhez képest az UC-k már butultak, filmesedtek (vagy a Tomb Raiderekhez képest is, ha más fejlesztők kincsvadászos játékait nézem). És pont ezzel kerültek sztárstátuszba.
-
i2k
őstag
Manned up.
Ez van. Minden címben ez kell, hogy megjelenjen. A korábban férfi-uralta témát át "kell" adni a nőknek.
Ráadásul, Ciri nem is igazi Witcher. De hát kit érdekel ma már ilyesmi, a DEI világában.//Azt már félve írom le, hogy pronounce is várható ettől a CDPR-től. Ahogy az új CP2077--ben is.
-
i2k
őstag
Nem kifejezetten csak Neked:
Most komolyan, egy nyíltan pénznyelő woke hulladék műsoron kapott díjazás miatt vagytok ennyire felpörögve?
Már a Zuszkár se ér semmit, ha már bármiféle díjazás, hát pont ez lenne bármi módon mérvadó?
Ha DLC nyert, akkor DLC nyert - millió óra lehet abban is a munka. -
Crus
őstag
Tökéletes prezentálása a problémának. Random
borsodi clány és ezzel nem a clányokat akarom megbántani, mert vannak köztük is nagyon szépek. Renok:
Bevallom én még nem bírtam magam rávenni az "új" részekre. A régi, még az agyonvagdosott volta miatt is elég meghatározó darabja a gyerekkoromnak. Aztán megnéztem a sorozatokat és egyik rosszabb volt, mint a másik. Majd egyszer azért sorra kerül, mert sokan dicsérik...
Lesz amúgy annak Part 3-ja is, vagy Part 2-vel teljes a sztori?
-
DaVE-1
senior tag
Ahogy nézem lehet intelem lesz. Ezen már csak az amd tud változtatni ha jó áron ad majd valami jót.
Ebből az 5070Ti lenne értelmes a 16 Gb ram miatt de kétlem hogy 350k alatt lesz az ára így kb a duplája mint amit egy elborult pillanatomban is legmaxabb esetben vgara költenék..
Szóval egyelőre látatlanban is B580 a befutó -
DaVE-1
senior tag
Tudom én vagyok az igénytelen,de előszedve olyan játékokat ahol még képesek voltak tükörképeket csinálni pocsolyákba tükrökbe stb és nem egy direkt paca csak minden vagy nincs is a géjtrészing miatt...nekem az is tökéletesen megfelelt.
Ha választanom kéne hogy sima mezek árnyékok és tükröződés vs hogy nem lesz sebességem csak 4090-el meg minden szar javítót bekapcsolva 1 milláért akkor maradnék a régi megoldásnál. Számomra semmit nem ad a játékokhoz ez a sok lassító dolog. Eskü anno a lehurogott physx effektek is többet tettek a játékokhoz -
Golden9
veterán
If you want to buy the Warcraft I & II Bundle and keep them forever in your library, you can use the checkout code: MakeWarcraftLiveForever.
The discount code works on 2 USD, 2 EUR, 1.5 GBP, or 8 PLN off, only on the Warcraft I & II Bundle, when entered at the checkout. The code works only for the listed currencies, which – if at a different location – can be easily changed at the bottom of our page.(Ha meg szeretné vásárolni a Warcraft I & II Bundle csomagot , és örökre a könyvtárában szeretné tartani, használja a következő fizetési kódot: MakeWarcraftLiveForever.
A kedvezményes kód 2 USD, 2 EUR, 1,5 GBP vagy 8 PLN kedvezménnyel működik, csak a Warcraft I és II csomagon , ha beírja a pénztárnál. A kód csak a felsorolt pénznemeknél működik, amelyek – ha más helyen vannak – az oldalunk alján egyszerűen módosíthatók.) -
i2k
őstag
Láttad már a kínai verzió klipet, amiben cenzúrázzák az összebújást? Frenetikus!
Mondjuk nekem elspoilerezte a dolgot (nem tudtam, hogy kályha a csaj, de a maszkulinitása, és viselkedése adhatta volna előre is) - ráadásul, még az 1. évadot se fejeztem még be (2. is beszerezve, magyarul). -
Dilikutya
félisten
Ez azért annyira nem vicces téma. Tény, a fejlesztők leléptek az országból, igazából elítélni sem tudom őket, a biztos túlélést választották a kétes végkimenetelű harc helyett (a háború mint fogalom lélektanát mai napig nem értem, a védők motivációja egyértelmű, na de a támadó miért is vállalja a halált is). De azért így se olyan dolgozni egy akciójátékon, miközben otthon valami sokkal durvább történik. Persze ezzel együtt is nyilván sok hibája van a játéknak, ami viszont nem bocsánatos egy kiadásra került verziónál. Ha szar, nem kéne kiadni, akármennyit is csúszik.
-
Crus
őstag
Átlagos tempóban haladva, az egészet szépen felnyalábolva az Elden DLC, első végigvitelre nettó 45 órát ad, erre pedig sok mai játék se helyből, se nekifutásból nem képes. Ráadásul az alapjátéktól elválasztva egy olyan helyszínen játszódik, mely ha külön lett volna kiadva, teljes értékűen megállja a helyét. Nem igazi DLC, expansion inkább, nem véletlen, hogy "DLC" létére külön oldalt is kapott Steam-en.
Pont az a DLC egyik nagy hibája, hogy úgy lehet eljutni a nyitó helyszínére, hogy az alapjátékba olyan cirka 50-60 órát akkor már belevertél és egy olyan boss állja az utad, ami azért tud meglepiket okozni, ha csak szimplán erőből le akarod nyomni.
Jó nagy kibaxás volt a From részéről, hogy egy rakás ember ott állt kivert f... fülekkel NG+ elején és hát izé... nem tudott visszamenni tolhatta újra végig addig a részig. Szerencsére én ismerem a fajtájukat, így 23423 db. saját mentésem van nekem a témában mindenről is.
-
i2k
őstag
A 3D Cache az intel oldaláról soká jön a pórnépnek - először üzleti oldalra küldi ki, várhatóan 2025-2026-ban.
Addig tehát a nyers erőben bízhatnak és a CPU-patchekben[link] - Általánosságban elmondható, hogy a 9800X3D ~5-20% között jobb, mint a régi.
[link] - AMD Ryzen 7 9800X3D vs. Intel Core Ultra 9 285K, 45 Game Benchmark -
i2k
őstag
[link] - AMD dominates desktop CPU sales, Top 10 on Amazon are all Ryzen
A sorrend:
01 - AMD Ryzen 7 9800X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor
02 - AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor
03 - AMD Ryzen 5 5600X 6-core, 12-Thread Unlocked Desktop Processor
AMD Ryzen 7 5700X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor
AMD Ryzen 5 7600X 6-Core, 12-Thread Unlocked Desktop Processor
AMD Ryzen 9 5900X 12-core, 24-Thread Unlocked Desktop Processor
AMD Ryzen 7 5700X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor
AMD Ryzen 7 5800X 8-core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor
AMD Ryzen 7 7700X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor
AMD Ryzen 5 7600 6-Core, 12-Thread Unlocked Desktop Processor -
i2k
őstag
Nem vagyok reprezentatív minta, de:
* az AMD Athlon XP 1600 (Palomino, 2001) még mindig megy a régi gépemben, húgomnál - illetve menne, ha a kis unokahúgom nem telefonról netezne, és a techno sem lenne elavult.
* minden hardver (a legújabbak is) meg tudnak pusztulni egyik helyen, míg a másikon 50 évet is mennek - az újabb AMD-knek is meg kell adni mindent, ami kell, hogy ne instant füstöljenek el, és nem lesz baj, Tudod, a CPU-k füsttel mennek, ezért bezárva kell tartani azt.
* turpisság nincs: az AM5 foglalat még jó ideig velünk marad (ellenben az intellel, ahol alsóneműcserével megy a kukába minden foglalat is)
-
-
Crus
őstag
-
VoltanIgor
aktív tag
A képen azért eléggé sok az almát körtével jellegű összehasonlítás. Igazából talán egyedül a Flintlock és a Wukong párhuzam jó a két játék stílusát, műfaját tekintve.
Ugyanakkor meg azt sem merném kijelenteni, hogy a Dragon Age IP "vastly more popular", mint a WH40k, nagyon erős csúsztatás ez is, konkrétan kizárt, hogy igaz.
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- League of Legends
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest