- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Alien83 #33136 üzenetére
nem is lustaság, egyszerűen sokan szerintem rühelljük, ha hatszáz féle accot kell megjegyezni. Én pl nagyon. Van steamem, meg már originem a crysis miatt, de ennyinél meg is állok. Nem sorgyűjtés, etc. Egyszerűen jó ha minden egy helyen van, de nem is sok gondom van azért ezzel, rengeteg helyen lehet olcsón akciókban steamre is venni dolgokat, ha tud várni az ember. Azt pedig tudok. Ahány ember annyi felfogás, én is csak elmondtam az enyémet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Hálózati / IP kamera
- Alkoholizálás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Intel I9 11900k + Rog Strix 3090 24gb+ 32 gb Kingston DDR4 ram+ Tuf lap
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest