Hirdetés

Aktív témák

• ÉNERGIE

tag

lenne 1 nagy kérdésem! a köv gépem van:= amd2500xp, msi kt400as alaplap,256mb 400mhzes memo, 80Gb+8mb cache, ati radeon9600pro blablabla.... és az a lényeg hogy kb szeptemberben felhuztam a megszokott lábösszekötési módszerrel a procit 3200+ra és bírta egészen kb novemberig és akkor azt csinálta mintha félre írt volna valamit a windows és így lefagyott és nem lehetett vele mit kezdeni mert a windows többé nem jött be mert kitalált 1 nem létező hibát és akkor jött a szokásos kis format c: és telepítés előlről ezt 1 nap akár 10 is megcsináltam a friss windowsom is csak max 1 óráig bírta ekkor vettem 1 új winchestert mert azt hittem hogy az a baja de nem. az is ugyanugy bekrepált és ekkor jött az ötlet hogy talán ''már'' nem bírja a húzást a proci vagy az alaplap és ekkor vissza vettem a 2500+-ra és azóta jó! szerintetek mi lehetett a baja. szerintem az alaplapom nem túl jó(kevés neki)várok minden lehetséges megoldást mert szeretném visszahúzni majd de ha megint elsz@ródik akkor ujra rakhatok fel minden windows frissítést meg a herce hurcákat. köszi

Aktív témák

Hirdetés