Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
atish15
üzenetére
Egy jobb minőségű papírral csináld meg a fej igazítást. Nekem mindig van itthon matt fotópapírom. Annál jobban látszódnak a hibák. A tesztnél akkor jó, ha a négyzetben a függőleges vonalak nem látszódnak.
ha megfigyeled, akkor a bal oldalt fehér vonal látszik, a jobb oldalt sötét. Ki kell választani azt a négyzetet, aminél egyik sem látszik.
Ha csinálsz egy ábrát, és feltöltöd, akkor meg tudjuk mondani, melyik a jó négyzet. -
atala
Topikgazda
válasz
atish15
üzenetére
Epzon azt szokta javasolni, hogy vedd le a kupakokat, akaszd vissza a tartály, és úgy csinálj fejtisztítást egy párat.
Ami hiba ezeknél a nyomtatóknál, hogy rosszul van megtervezve a levegőztető nyílásuk, és a nyomtatás során, nem kap elég levegőt, így vákum keletkezik.
Ha nem javul, hagyjad állni 12 órát, majd utána ismét egy fejtisztítás, és utána nézd meg.Én most vettem egy L805-öst, nem tudom, annál lesz-e ilyen gond.
-
atala
Topikgazda
-
johnywalker
őstag
válasz
atish15
üzenetére
Nem nyomtatófej igazítást, hanem nyomtatófej tisztítást kell csináltatnod.Mármint a géppel, ez ugyanúgy benne van a menüjében, csak el kell indítani.
(#5828) Kasya: Biztos hogy jól, a helyükön vannak a patronok?Esetleg a chipek nincsenek elkoszolódva?Illetve megpróbálhatod azt is, hogy 1-2 percre kihúzod a hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

atala