- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bradd0ck
újonc
Üdv!
Nem tudom találkozott-e már bárki ilyen problémával, de mivel a szakszervíz nem igazán tudott segíteni, gondoltam hozzátok fordulok
Van egy Epson L6170 típusú nyomtatóm, aminél hiába állítom be az "elalvást", amint elalszik azonnal fel is ébred.
Ez 2 dolog miatt problémás:
- állandóan ég az LCD kijelzője (teljesen feleslegesen)
- hangot ad, amikor el akarna aludni és ez roppant idegesítőHa hálózatról lehúzom (tehát sem kábeles hálózaton, sem wifi-n nem csatlakozik), akkor is azonnal felébred, azaz nem a hálózat ébreszti fel.
Firmware a legfrissebb (legalábbis nem talál újat maga a nyomtató), kliens számítógépeken a driver-ek is frissek.
Gyári beállítások visszaállítása (beállítások törlése) nem oldotta meg a gondot. Esetleg van olyan opció vagy kombináció, amivel abszolút le lehet resetelni ezt a nyomtatót?
Köszönök előre is bárminemű segítséget vagy tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest