Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
Zomb€€
üzenetére
Ahogyan Patice írta úgy jó lesz, de minimum 14cm-es ventivel, és elég neki egy külső táp amit egy olyan elosztóba kell bedugni, amit a PC indít, és akkor az autómatizálás is megoldott. Ami még fontos, hogy ne 12V-ról menjen, inkább 5V vagy 7V- ról így szinte hangtalan lessz a szellőztetés, de én még azért alúlra is tennék 1db 14cm-es ventit, természetesen porszűrővel.
-
bnorci71
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
1 gondolat
a meleg felfelé szál mert tudja a fizikát
ti meg akarjátok erőszakolni lefelé...
fordítva nem lehet?egyébként fogalmam nincs mennyi hőt termel egy AVR de biztos kel aktív elem aminek hangja van?
Film szerintem itt nincs nagy terhelés ergó hő sincs sok elég a passzív áramlás nincs zaj
Zene ott van teljesítmény ergo hő is de ki hall egy ventit
-
Zsömica
aktív tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
Nekem egyszer volt hasonló kialakításban /berendezésben szekrényem - és a jobb oldalára bal alsó és jobb felső negyedbe építettem be 1-1 db befújó és elszívó irányú ventiket; hangszóró ráccsal letakarva.., rend és nyugi volt a szekrényben kb.2 évig míg más lett a berendezés..! Úgyhogy nem rossz az ötlet..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi