Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz istvan170 #28931 üzenetére
Amit írtam az a DXVA-s, hw-s gyorsításra vonatkozik, azzal voltak gondok az elején SB-n.
És ezek szerint neked régebbi procid van... annál szinte biztos nem elég a DXVA kompatibilitás.Hw gyorsítás nélkül viszont jónak kell lennie, ott csak annyi a hátrány, hogy többet fogyaszt ill. a cpu ereje határozza meg, hogy mit bír lejátszani, mihez elég erős. DXVA alatt meg kb. 10% cpu terhelés.
-
sb
veterán
válasz istvan170 #28903 üzenetére
Ahogy PuMbA is írta: az intel driver körül lehet a gond.
Milyen proci pontosan? Nekem Sandy Bridge-en voltak ilyen DXVA anomáliák nagyon régen szar driverekkel.
aztán megoldották intelék.(Azóta Ivy-n is volt hasonló, de ott nem a film, hanem az XBMC menüje esett szét 1-2 driverrel a film meg jó volt, később - jó sokára - azt is javították)
Amúgy nekem az rémlik, hogy az SB DXVA kompatibilitása még nem volt 100%-os, előfordul, hogy drivercsere sem oldja meg, de szerintem van esély a javításra.
-
PuMbA
titán
válasz istvan170 #28903 üzenetére
Intel oldaláról legújabb videódriver megvan? MPC-HC-ban tudsz a hardveres gyorsítással kicsit variálni, mert az Intel QuickSync és a DXVA natív között válthatsz a video decoder beállításoknál és akkor kiderül, hogy mi történt
Gabesz26: Ne CAD scriptezz Amúgy a JRiver Media Centernek jobb hangja van, mint az XBMC-nek. XBMC-t én amúgy Windowshoz nem használnék, mert az egy alapból Linuxra fejlesztett program és tökre más dolgokat használ, mint egy alapvetően Windowsos lejátszóprogram, innen származik a legtöbb gondja Windows esetén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest