Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz MasterMark #56090 üzenetére
Nekem ilyen van a plafonon a projektorba dugva:
[link] Ezen nincs optika.
Szerintem a Chromecast Audion nincs Netflix, Kodi meg ilyenek. Vagy?
Tv nincs, a vászon messze van, amellett van hangrendszer. Oda kellene eljuttatnom a hangot optikán a projektortól. Szóval kéne valami, ami a projektor mellé tehető HDMI-n, és van optikai kimenete. -
istvan170
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Chromecast TV helyett valami nagyon hasonlót optikai kimenettel? Teljesen elégedett vagyok vele, de feladnám a bt-s hangátvitelt és össze szeretném kötni fizikailag egy hangrendszerrel. A lényeg a kis méret (feltenném a projektor mellé) a távvezérlés, Netflix, HboGo, Kodi futtatása (NAS streaming).
-
istvan170
aktív tag
Sziasztok! Mac minin indított Kodival nézzük a filmeket. Vettem mostanában egy 4K-s Sony TV-t (X900F, 120Hz-es panel). A mini 4K 30 Hz-re állt alapból, amikor ez a TV került rá (más kijelző nincs rajta). A Kodiban ettől külön meg lehet adni, hogy milyen jelet küldjön. Ezt szeretném megtudni, hogy itt mit állítsak be. Szinte csak 1080p anyagom van. Legtöbb 24Hz. A Kodi vagy a Sony TV alakítsa át a jelet?
-
istvan170
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat! Ránézek a legújabb driverre, de asszem az van. XBMC-t nem cserélném le semmire, már annyira megszoktam. Most, hogy volt ez az anomália, megnéztem az MPC-HC-t, meg a VLC-t is de nekem valahogy nem adják. Androidos távirányításuk se tetszett, meg az xbmc után minden olyan macerásnak tűnik. Első szériás I5-520M van a laptopban, de mindennel elboldogul. Mióta kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, minden folyamatos újra. Ráadásul most ez a Kodi-t hagytam fent, de még semmi problémába nem ütköztem.
-
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem jártam még itt, eddig mindent megoldottam magamnak, de most segítségre szorulok.
XBMC-t használok a kezdetektől. Sose volt vele gondom.
Fél éve egy HP laptopon megy problémamentesen. Intel I5, 4GB, Intel vga, SSD. Egyik napról a másikra (valami telepítés vághatott be neki) széttöredezett a kép lejátszáskor. Azóta folyamatosan csinálja.
Újratettem az XBMC-t, semmi. Mindent töröltem. Megpróbáltam a régebbi verziókat, semmi. DIVX, MP4, 720p, minden töredezik. Érthetetlen, nem erőforrás probléma. Kipróbáltam más lejátszókat. VLC-vel nincs gond, MPC-HC viszont szintén rossz. SSD-ről, NAS-ról is csinálja. Ötlet, hozzászólás, javaslat? Bármi, órákat görnyedtem már fölötte. Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
istvan170
aktív tag
Helló! Tud valaki nekem segíteni abban, hogy hol tudok venni a PC-hez usb-s vevőt és távirányítót Media Center szoftverhez? Csomó helyen kerestem, de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest