Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Több év alatt történt, és sok különböző eset volt így biztosan sok pontatlanság és összemosódás lesz.
-4K HDR tartalom lejátszása véletlenszerűen 5-30 mp múlva megállt - Kodi újraindítás megoldotta. Minden más ment.
-Korai Kodik (talán 19 előtti?) nem tudtak HDR módba váltani Intel driverrel, nightly majd későbbi verziók ez megoldották
-Windows/driver frissítés miatt több alkalommal egyszer csak elkezdett nem működni a 4K HDR - volt hogy fullscreen módban ment csak, volt hogy fullscreen windowed (ez általában Windows + driver + Kodi kombó függvényében változott)Tavaly év végére végre eljutottam odáig hogy ment minden, majd idén tavasz körül elkezdte eldobálni a HDMI jelet, fel is adtam, a héten vettem újra ismét. Most ott tart a dolog, hogy Windows 11 HDR módba nem kapcsol egyáltalán, több Intel driverrel próbáltam. Több hasonló topikot találtam: [link]
Az AVR és a TV nem változott ezalatt egyszer sem, beállítás és frissítés szintjén sem. Több kábellel, több bemeneten próbálva. Apple TV és X96 lejátszó mindeközben hibátlanul váltott 4K HDR-re.
Nyitott vagyok bármilyen megoldásra, ha ez azt jelenti hogy bizonyos Win10/11 verziót kell használnom és letiltanom a WAN elérést, akkor legyen. Windows a Cavern miatt szükséges, mellette van egyébként Apple TV + Infuse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED monitor topic
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest