- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolibratyo
csendes tag
Sokáig használtam ugyanilyen Intel NUC8i7BEH gépet HTPC-nek Kodi, MPC-HC / JRiver és MadVR kombóval Windows 11 Ulralight alatt problémák nélkül.
Az egész oprendszer virtuális merevlemezrere (.vhd) telepítve az egész Win feldriverezve szoftverekkel együtt is belefért 10GB-ba. A .vhd-be telepített Windows legnagyobb előnye, hogy bármilyen háttértárra lehet egyszerű másolással backupot készíteni belőle. Még most találtam egyet a NAS-on, amit akár drive-ra is fel tudok tölteni. Csak egy új boot bejegyzést kell készítended hozzá bootice, vagy easybcd progival és ha minden jól megy még működhet akár nálad is.
Többször traszportáltam már komplett Windows vhd-ket különböző számítógépek között, legtöbbször gond nélkül elnidult, max néhány egyedi drivert kellett frissíteni. bár jelen esetben elvileg két teljesen egyforma NUC-ról beszélünk.A Kodi nálam csak a borító kezelést végezte, a lejátszó program vagy az MPC-HC vagy pedig a JRiver volt, de a video renderelést a MadVR végezte nyilván az Intel iris tudásszintjéhez igazítva.
Ezzel az integrált videokarival nem lehetett persze a madVR tudását kiaknázni, de a Kodi saját lejátszójánál így is sokkal értékelhetőbb képet produkált.Cavernt is használtam konvolúciós szűrőkkel, abból az EQAPO-hoz a Zero Delay változatot, a JRiver mivel tud képet hangot szinkronizálni a jobb minőségű szűrőt WASAPI-val.
-
Borisz76
nagyúr
Pár hozzászólással korábban ajánlott gép jó lehet !
[hsz_59162-59162]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest