Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Én nagyon régóta használok htpc-t a mozimban. Igaz nálam nincs netflix... vagyis van, de arra ott az apple tv. A moziban a nasról játszok le tartalmakat.
Win10 alap, de kodi a felhasználói felület jukebox-szal. Cinemascope skinnel, hogy mindig a vászonra illeszkedjen a kép. A lejátszó az mpc-hc madvr-rel, kodiból, külső lejátszóként meghívva.
[link]A vezérlés logitech harmony elite, hub-bal. A technika külön teremben van, mégis egy távirányítóval, vagy a telefon harmony appjával mindent tudok vezérelni.
Én inkább a gombos távra esküszöm.
Ennek ellenére az utóbbi időben foglalkoztam egy serial apival működő felülettel. A pc-t, processzort, vetítőt, világítást, igazából bármit tudok vele irányítani, ami ismeri a protokollt és csatlakozik a belső hálózatomhoz. Akár egy creston rendszer... persze nem az, de a célnak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest