- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nnya
újonc
válasz
Patice #55002 üzenetére
Az a baj hogy ezzel kapcsolatban nem találok infót sehol!!! Minden cikk/kérdés optikai/coax/hdmi jellegű. Analóg kimenet nem játszik (ezidáig nálam sem volt lényeg). Az lenne a legegyszerűbb tudom ha valaki feltámasztaná a jó öreg házimozi erősítőt. Vagy venni másikat. Az elgondolásom ezek szerint jó,csak a kivitelezést kell kikisérletezni. A minőség szerintem így is van olyan mint egy kommersz erölködővel (vagy 3000w-os soundbar/vezeték nélküli müanyag 200w-os hangsótartó 5x5w valós teljesítmény+ 12cm sub-al.) A Krell elő-vég párosra nem fussa
. Szóval: Merre induljak program ügyben??? (Windows alapon!!)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Patice #55002 üzenetére
Igazából így utólag nagyon egyszerű a dolog, egyszerűbb mint némelyik AVR menürendszere.
Viszont ha valaki nem tudja mi micsoda vagy miért kell, akkor "rémisztő", könnyen elveszik benne egy kezdő, mert sok apró hibát lehet véteni ami aztán sok értetlenkedést szül.Alapvetően ezért nem is szoktam ajánlgatni ezt az utat, max megemlítem hogy esetleg így is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest