- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
stigma #54763 üzenetére
Rákerestem az OMV-re. A leírás és a támogatottság alapján nagyon jónak tűnik. Maradok első körben én is ennél.
Még egy kérdésem lenne az Asrock J4105-ITX lapról. Láttam, hogy van rajta M2-es csatlakozó. Ez teljes értékű, mehet bele M2 Sata SSD?
Ide tenném akkor a rendszert a gyorsabb futás miatt.Az Asrock leírása nem egyértelmű, valami wifi támogatást emlegetnek az M2 foglalatnál.
-
joydrv
aktív tag
válasz
stigma #54763 üzenetére
Köszi! OMV-t és Xpenology-t még sosem használtam, ezért is gondoltam a win 8.1-re.
Elsősorban Plex Media Server-t akarok rajta futtatni. Mostanában ismerkedem a Plex-el és nagyon bejött a kezelőfelülete. Borítók, leírások, stb. Ha NAS-lejátszó kombó lenne, akkor is ez lenne az elsődleges feladat. Nem tudom az általad ajálott OMV honnan tölthető, illetve az Xpenology. (Ezek tudják futtatni a Plex-et?)
Ha sikerül hozzáférni mindkettőt kipróbálom egy virtuális gépen, aztán meglátom melyik a kézreállóbb nekem.Olyan procit nem szeretnék használni - Intel pentium/core i3 +VGA - , amihez rendes hűtőventillátor kell, mert annak zavaró lenne a hangja esténként, ha csendben akarom nézni, hogy ne zavarjam a többieket. Mindenképp integrált proci, minimális hangú, kicsi táppal, pl. https://www.bequiet.com/hu/powersupply/494 , vagy még kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest