- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Patice #52864 üzenetére
igen elsőre, virtualizációs környezetet akartam esxi/zen de azok nem arktak menni egyik lan kari miatt, bárt azt megtudtam oldani de ne pendrive-rol menjen, probáltam omv-t nem települt, freenas/nas4free -t egyikse volt oké telepitésnél hiba vagy kifagyot, ez felkurt és feltoltam a win servert . win10hez képest annyibol jobb a win szerver hogy tárhely megosztást könyebb beállitani jelszavazni , média megosztást is, jah és legfontosabb, ez nem fogja magát és frissitgeti ha kell ha nem , hanem megy még nem kerül 1 karbantartásra akkro frissitve, addig nem cseszekszik vele.
bittorent-et használok, igazándiból 4 alkalmazás megy rajta , bittorent/serviio/sync(saját cloud) + teamviewer , bár az csak akkor megy igazándiból ha távolról belépek. igaz ram használatnál 3,8gb van összesen de 3,6gb-t használ, ezért gondolom, hogy lehet hogy még 1db 4gb ram modul megoldaná a problémát, de lehet hogy csak beálitási probléma lenne? speedtest 240-et mér lefelé ami azért kevés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest