Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• T0mBd1gg3R

veterán

válasz Borisz76 #52851 üzenetére

Szia!

Köszönöm a választ, elgondolkodtató. A tv nem okos, volt már okos tévénk, villámkáros lett, de olyannyira nem volt nagy szám sem az okos része, sem a képminőség 140 ezerért, többet pedig nem szántunk rá, hogy inkább másra költöttük a biztosítási pénzt és megcsináltattuk a régebbi LCD tévénket axlrose32 fórumtárssal, aminek jobb a képminősége csak kicsit kisebb (42-es, az okos 49 volt). Ő is elmondta a szervizben, persze lehet az újabbak már másképp vannak, de amilyen képernyője az enyémnek van (hőérzékenység szempontjából) és amilyen elektronika van benne (hőforrás szempontjából) inkább a lejátszás okozta hőt jobb a készüléken kívül tartani, mert tartósan nem viseli el.
    Azt hiszem egy NAS mindenképp jó lenne, nem tudtam, hogy a telefonokról automatikusan oda tudnak szinkronizálni a fotók, ez nagyon jó lenne (most a google fényképekre szinkronizál de 100giga havi 690ft és már kb be is telt, szóval mostantól csökkentett méretben teszi), tud ilyet több telefonról is?
    Viszont olyat, hogy vinyó nélkül 30-50 ezerért vegyek egy dedikált nas-t nem nagyon engedhetek meg, így PC lenne a NAS.
    És a médialejátszó sem lenne rossz ha PC lenne, mivel olyanokat is szoktunk nézni, hogy RTL Most, ami egy dedikált médialejátszón nehezen megoldható.
    Igazából lehetne egyben a NAS+médialejátszó PC, max elrejteném valahova. A tv mögött van a gardrobe, a gipszkarton falon kéne csak átvezetni a hdmi meg a beviteli eszköz kábeleket.
    Nem tudom, sok a megfontolandó tényező. Ez a gép amit mondtam, hogy x2 245 4 giga rammal és radeon 3850 ez elég ugye? Esetleg lenne egy GT630 vga is.
    A normál gépem egy i7-2600K, de az a ház másik végében van. Ami még jó is lehetne egy olyasmi cuccal mint a steam link ha nem csak steamet hanem mindent tudna, de gyakran én játszok vagy dolgozok ezen a gépen miközben a feleségem mondjuk az rtl mostot nézi. Ezt állandóan járatni nasnak viszont nemigen szeretném.

Új hozzászólás Aktív témák