Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• canniball

nagyúr

válasz hislah #49692 üzenetére

"Tessék mégegyszer elolvasni és értelmezni a kérdésem."
    Elolvastam és értelmeztem, hogy "pötyögős netezés"-re használsz egy gépet (és egy komolyabb média lejátszót használsz filmezésre).
    Ha mégsem érted mi a gond, akkor úgy tűnik az alapokkal lesz a probléma, kezdjük ott. A HTPC nem más, mint egy elsősorban házimozizásra összerakott PC, melyen egy házimozizásra megírt szoftver (pl. Kodi, Mediaportal stb.) fut és amellyel alapvetően filmet nézünk, zenét hallgatunk stb. Bár manapság sokan használják egyéb célokra is, de az alapvető feladat az amit az előző mondatban vázoltam: a házimozi felhasználás.
    Remélem sikerült tiszta vizet önteni a pohárba és így már érted miért nem ide tartozik a "van egy PC-m ami lassú "pötyögős netezéshez", van-e értelme váltani?" kérdés (még akkor sem, ha azon a gépen néha elindítasz egy-egy filmet)!

"Meg sok szürkézést tőled."
    A "szürkézést" valóban tőlem "kaptad"...de cinemazealot kolléga sem véletlenül tette (saját maga!) OFF-ba kb. az egész válaszát...

"Mellette a gépen ugyan úgy nap mint nap több video kerül lejátszásra, de bocsánat, hogy nem említettem..."
    Egyrészt attól, hogy videókat is lejátszol vele még nem lesz HTPC; de ha ezt említetted volna még akkor is csak hellyel-közzel férne el az eredeti kérdésed itt (viszont lehet nem szóltam volna). De nem is említetted, anélkül pedig ugye honnan tudnánk...?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés