- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
hislah #49692 üzenetére
"Tessék mégegyszer elolvasni és értelmezni a kérdésem."
Elolvastam és értelmeztem, hogy "pötyögős netezés"-re használsz egy gépet (és egy komolyabb média lejátszót használsz filmezésre).
Ha mégsem érted mi a gond, akkor úgy tűnik az alapokkal lesz a probléma, kezdjük ott. A HTPC nem más, mint egy elsősorban házimozizásra összerakott PC, melyen egy házimozizásra megírt szoftver (pl. Kodi, Mediaportal stb.) fut és amellyel alapvetően filmet nézünk, zenét hallgatunk stb. Bár manapság sokan használják egyéb célokra is, de az alapvető feladat az amit az előző mondatban vázoltam: a házimozi felhasználás.
Remélem sikerült tiszta vizet önteni a pohárba és így már érted miért nem ide tartozik a "van egy PC-m ami lassú "pötyögős netezéshez", van-e értelme váltani?" kérdés (még akkor sem, ha azon a gépen néha elindítasz egy-egy filmet)!"Meg sok szürkézést tőled."
A "szürkézést" valóban tőlem "kaptad"...de cinemazealot kolléga sem véletlenül tette (saját maga!) OFF-ba kb. az egész válaszát..."Mellette a gépen ugyan úgy nap mint nap több video kerül lejátszásra, de bocsánat, hogy nem említettem..."
Egyrészt attól, hogy videókat is lejátszol vele még nem lesz HTPC; de ha ezt említetted volna még akkor is csak hellyel-közzel férne el az eredeti kérdésed itt (viszont lehet nem szóltam volna). De nem is említetted, anélkül pedig ugye honnan tudnánk...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- LEGO klub
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest