Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Versus82
üzenetére
kérdés hogy befér e a foxconn házba
Elvileg előre a megadott méretek alapján ki lehet számolni, aztán majd kiderült a valóság
A legjobban úgy jársz, hogy egy másik háztulajdonos leméri, mekkora hely marad a a hűtőnek.Nekem is most GA-MA78GPM-DS2H van a gépemben. A ventillátorcsatlakozók elhelyezésével nem vagyok kibékülve (nem tudtam szépen kábelezni miattuk), valamint a PCIe x1 a mögötte lévő hűtőborda miatt használhatatlan. Ha elég neked 2 PCI és 1 PCIe slot, akkor ajánlom ezt az alaplapot.
Itt van 128MB dedikált sideport memória, ezen felül az alapbeállítással emlékeim szerint 256MB-t kap a GPU. Állítanod semmit sem kell, a default értékekkel megy nekem.
Nekem olyan problémám volt, hogy a DDR2-800-as CL5 GeIL Value memóriát 667MHz-n tudom csak járatni, különben a CnQ vagy CrystalCPUID működésekor lefagy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legjobban úgy jársz, hogy egy másik háztulajdonos leméri, mekkora hely marad a a hűtőnek.