- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dunkel #44764 üzenetére
Lehet képminőséget mérni, de hogy mit lát meg belőle az ember az már erősen túlmutat a számokon/konkrét méréseken. Eleve olyan anyagot, felbontást, nézési távolságot használnak sokan, hogy kb. nem is jöhet ki különbség egy csomó eltérésből. És akkor még kérdés, hogy egyénileg mennyire érzékeny erre.
Mondom ezt úgy, hogy én sem szeretem a szubjektív teszteket, főként a "jobban szól" vonalat.
De az azért merőben más ennél.
-
törölt tag
válasz
dunkel #44764 üzenetére
Nem magam köré építek falakat, hanem egy fal van körülöttem, amit nem éri meg lebontani.
Értsd, azóta jelent problémát nálam a helytelen kadencia, mióta tudom, hogy mi az.
Kvázi, az összes problémám abból indult ki, hogy elkezdtem ide járniAz, hogy jobban néz ki, lehet placebo is. Nem vitatom, bár egyértelműen, a családban mindenki előrelépésnek tartja.
Plusz, az nV zajos is volt, meg többet is fogyasztott. ÉS végre, a 3D is élvezhető. (bár ez a része máig nem világos, hogy miért nem jött össze, holott a latest MVC build többek között 750Ti-n lett tesztelve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest