- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#75912448 #43176 üzenetére
és igen az a baj az SWvel, hogy ugyan újszerű, előremutatóak az effektek sok helyen, de nagyon úgy tűnik, hogy a jeleneteket külön mérnökgárda keverte, és nem volt aki a végén összeillessze a különböző hangerőket, stilusokat. szvsz óriási durranás lehetett volna, ha be is fejezik a filmet, nem dobják piacra 80%nál..
egész odáig elégedett voltam a hangjával (mert tere nagyon sok helyen baromi jó, és hihető) amig be nem tettem egy kommersz, de befejezett truehd-s filmet.úgy azért brutál volt a kontraszt.XT konkrétan úgy fel volt pörögve, h milyen fos, hogy átjött, hogy mennyire vezérli túl nálam a mélyeket, stb. és megállapította, h szarul szól, bezzeg a moziban. nemtom, én itthon jobban élveztem, és ha demozni akarnék vele, találnék jó jeleneteket, csak az a fájó, hogy ki lett hagyva a hatalmas ziccer.
-
törölt tag
válasz
#75912448 #43176 üzenetére
Még csacsogok egy kicsit hangosan gondolkodva az AMD Polaris VGA-k kapcsán (amit én pölö akár integrálni is tudnék a rendszerbe, természetesen passzív példányt). Szvsz sokak számára aktuális kérdés - nyilván ha szükséges, azaz komolyabb a képminőség iránti elkötelezettség-, és valóban olyan formabontó, kisfogyasztású, kajak teljes UHD támogatású kártyák lesznek. UHD vetítő mellé (kéz a biliben) felskálázni és natív anyagot megjeleníteni, illetve leskálázni a lehető legjobb minőségben UHD-ről 1080p-re. Utóbbi fontosabb kérdés mint sokan gondolják, feltételezve, hogy a közeljövőtől kezdve HEVC/H.265 Blu-ray filmeket nézünk még jó darabig full HD vetítővel. Szerencsésebbek 2160p-ben, ahol viszont a régi, gyűjteményben szunnyadó 1080p mozik felskálázáshoz kell komolyabb algoritmusokat igénybe venni. Azzal még nem foglalkoztam, hogy a feneti 2 folyamat számunkra elvárható minőségben milyen GPU erőt kíván (megfelelő elérhető anyag, no és hardver hiánya gátolja). Úgy vélem mai APU egész biztos kevés, Zen Raven Ridge talán igen, de még messze van, szóval fenti vízió tekintetében VGA kényszer lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest