Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
coolrob #37966 üzenetére
Én is azt hittem, hogy már pc-ről van szó. Mindenesetre csodára ne számíts (így max kellemesen csalódhatsz
), lesz röcögés, csak kisebb mértékű. Nálam nem hozta a remélt mértékű változást, de egy próbát mindenképp megér, már csak azért is, mert azért egy pc-vel megfelelő beállításokkal jobb képet ki lehet hozni, mint amire a tv saját belső lejátszója képes (ami nagyon sok embernek bőségesen elegendő), de ez is elég szubjektív. Ha van rá lehetőség próbáld ki egy meglévő eszközzel, akár kölcsönkérve, mielőtt költekezésbe kezdesz (csak egy jó tanács volt
)
(#37960) sb : Ezt én is a nagyoktól hallottam, és nem is sikerült kadenciahelyesen megjeleníteni pc-ről, de ez szofver és hardver függő is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest