- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bozont #36593 üzenetére
Dehogy kell megvenni mindenből a legújabbat.
Ha úgy is DTS és DD az, amit a leggyakrabban használsz, akkor nem kell HDMI-s erősítő.
Ha meg kell a koax vagy az optika, akkor neked is egy olyan mini-ITX lap kell max, amin van ilyen kimenet.
(#36594) demarad:
Braswell-em már van, 3D-s eszközöm nincs, így nem tudom sajnos kipróbálni.
(#36595) gurabli:
"Lehet, hogy van usb és integrált között némi minőségbeli különbség..."
Lehet.
"...már inkább audiophile vita témája, aki meg az vagy annak tartja magát, az úgyis megveszi akkor az usb-t."
Ennyi.
-
gurabli
őstag
válasz
bozont #36593 üzenetére
Hát, a gyártók szerint még így is túl sokan vagyunk, az biztos. Ma meg eleve az a divat, hogy mindig a legújabb (messze nem a legjobb) legyen, szóval mi igazi kisebbség vagyunk, vagyis már annyit sem érünk, mint egy optikai minimális költsége
Sokan csak azért vesznek új cuccokat, hogy egész nap teszteket futtassanak (mondjuk ez régen is így volt), meg elindul két-három új játék, amivel eltöltenek vagy két hetet.
Minap olvastam az Indexen, hogy mekkora gondban van az Apple, mert annyi a profit, hogy sej haj. Mi a titka kérdésre frappáns választ adott a szerző, elképesztően drágán eladni valamit, ami közel nem ér annyit, mégis veszik, mint a cukrot, előállítani meg töredéke. Szóval ez a titok.Lehet, hogy van usb és integrált között némi minőségbeli különbség, nem tudom, de ha van is, már inkább audiophile vita témája, aki meg az vagy annak tartja magát, az úgyis megveszi akkor az usb-t. De aki beérné egy "integrálttal", az szív, szokás szerint.
(#36594) demarad
Ha nem kell másra, akkor felejtsd el a Windowst, szerintem. Biztos lesz itt valaki, aki kipróbálja neked, hogy mit muzsikál a 3D. A legjobb úgyis a gyakorlati tapasztalat.
Így jóval olcsóbban és egyszerűbben is kijössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmgyűjtés
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest