- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Én és pár kolléga használtuk is. Igaz csak pár adásra korlátozódott, jellemzően m1/m2/folyamtévé/világfolyamtévé. Volt még pár városi tévés cím is, de az meg a ki a frászt érdekel kategória.
Működőképes az ötlet, de pont a magyar adásokra használhatatlan, mivel idehaza minden érintett meg akarja akadályozni az ilyenek használatát, még akkor is, ha amúgy van belőle valami http vagy win8 metrós saját sugárzásuk. Ha találsz is nagy nehezen illeszthető stream -et, rövid időn belül letiltják / címet változtatnak, hogy ne tudd használni. Magyar (értelmes) adásokkal tehát használhatatlan. Én is inkább vettem egy risert, és belegyömöszöltem a DVB-T tunert a géptestbe, legalább van távirányítója is a Kodinak.
Tehát a dolog működőképes, de megfelelő stream cím a legtöbb esetben nincs, ha pedig sikerülne is szerezni, túl sokáig nem fog működni. Egyszerűen nem éri meg erőlködni vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest