Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
_Smooth
üzenetére
Öröm hallani, úgy néz ki nekem is kell egy ilyen kis gépet összerakni hamarosan egy ismerősnek...
"Az AMD már egy frissen telepített rendszeren is folyamatosan kergetett valamit (sosem volt a CPU-nak nyugalmi állapota)."
Nekem nem volt ilyen gondom (A10-6800 és A8-7600 esetén sem), főleg miután az összes windows update-et leszedte....
"Egy dolgot nem bírok elérni nála, ez pedig az Ultra Fast Boot. Van erre valakinek tippje? Ha beállítom, mentem és kilépek, akkor mindig automatikusan visszalép a biosba"
Esetleg bios frissítés? Secure boot be van kapcsolva és működik is? (csak tippelek...)
"AMD alatt folyamatosan volt némi szaggatás az utóbbi időben (képet nem dobált el és a 23,9xx is megvolt, mégis laggolt),"
Ez engem is bosszant az AMD-ben. Jó, de még se (mindig)... Viszont a 24fps-es anyagok lejátszására kíváncsi lennék. Ha nem jó, akkor jó lenne ha itt jeleznéd.
" - később akarok egy erősítőt és arra HDMI-n kötni)."
Pedig épp kérni akartam teszteld, hogy DTS HDMA és TrueHD ill. társai most már átmennek-e HDMI-n, korábban valaki írta, hogy most már ok, de jobb ezt többször hallani
dehát akkor majd más megerősíti (remélem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
dehát akkor majd más megerősíti (remélem).