Hirdetés
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ekkosh #28365 üzenetére
A paneltápról sokat nem tudok mondani, csak annyit, hogy LC75ITX a típus és a leírás szerint max 75W-ot bír kipréselni magából. Az E350esen Synology rendszer fut, az nem igazán tudja kipörgetni a procit. Ott USBn van a rendszer, de így se tart percekig, hogy beinduljon egy leállás esetén.
Az 5350esen Windows 8.1 van XBMCvel, SSDn van a rendszer, így pár másodperc alatt betölt, nincs vele semmi gond, nem zajos, már amennyire meg tudom ítélni (egy öreg 5.1-es JVC erősítőre megy ki a hang), a a HTPC -> TV hdmi kábellel, a TV -> erősítő optikai kábellel van összekötve.
Ha belefér árban én szerintem az 5150et választanám. Eleve idővel legalább a lehetőség megvan rá, hogy bővítsd, mivel nem integrált, mint az E350, másrészt én pl: leszedtem az E350 gyári ventijét, mert idegesítő hangot adott (mint minden ilyen kicsi ventilátor) és vettem rá egy 8 cm-eset.
Átalakító papíron létezik, de nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rainbow Six: Siege
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest