Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Linux drivert nem ismerem, win alatt valahol a média/képjavítók/adaptív kontraszt mellett keresendő beállításra gondolok, amit érdemes álló és mozgó kép alatt is vizsgálni. Állókép esetén lehet szebbnek tűnik, bár bizonyos részletek kiéghetnek, mozgókép esetén engem zavar, de nézd meg magad. RGB esetén természetesen mehet ki full range.
(#28303) Pgabor79
Szintén megvolt minden, a köztes időt kitöltöttem Kabinivel, csak az Asrock lap lett cserélve 1:1-ben erre. (Most h linkeltem találtam róla házi írást is). Lóhalálában: Noctua NH-L9a-val hangtalan, szűk házban sincs hőmérséklet probléma. Fogyi HD alatt 50W körül optimalizálatlan rendszerben, különösebb bios turka, alul feszelés stb nélkül, HDPlex táp plusz Dell külső (lineáris elbukott
). Nemtok sok mindent mondai, ultimate,
brutális képminőséggel, hangja is szupi, nincs jelenleg olyan dobozban kapható médialejátszásra alkalmas eszköz, amire kiváltanám, beleértve Oppot, HFX gépeket, Cinemastert és mindenkit a bandából. Nem mintha azokból ne lehetne ugyanezt ill hasonló, akár néhol jobb, rosszabb minőséget kinyerni, azonban szabadabb a kezem és ez megér itt-ott kis előnyt, hátrányt. 4k fosul megy Kaverin is, nem tudom hardveres-szoftveres támogatás később miként alakul. Szóval végleges összerakás, oprendszer optimalizálás, és hosszú időre nyugalom... Ahogy Kabini esetében, itt sem enyém lesz a premier példány, túl jól sikerült az első teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest