Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Celtis #19125 üzenetére
Töltsd le a kinézett alaplap manualját, és nézd meg hogy milyen van rajta. Nekem is Giga lapom van (Inteles), de csak 2 tűs az aljzat, olyan VGA-khoz amiken már volt HDMI de "hangkártya" még nem. Nem tudom hogy ez SPDIF-ként tud-e működni, azok a headerek úgy tudom 3,4 meg 5 tűsek. Van koax kivezetésem (pont Gigabyte az is
)
a csati 4-es, de csak 3 vezetékkel,elbizonytalanodtam, mert a másik alaplapom manualjában az SPDIF header 5 tüskehelyes, ebből 4-ben van tüske is, szóval megkeresem a Giga kivezetést, de úgy rémlik hogy az 4-es, 3 vezetékkel.Szerk.: a másik alaplap aljzatán azért van egy tüskével több mert tud ki- és bemenet is lenni.
Szerk. 2: a +5 volt minek kell? Mert igazából van egy föld, 1 vagy két jel attól függően hogy egy vagy két irányú, ezen kívül egy +5 V van. Ha pl koaxhoz nem kell csak optikaihoz (ez a gyanúm) akkor koax kimenetként akár működhet is a 2 tűs.
Remélem mond valaki valami okosat mert egyedül találgatni nem túl célravezető
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest