Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
slashing #16704 üzenetére
A végére annyit hozzáfűznék, hogy ha nem töltesz le minden file-t és leecher maradsz akkor marad többnyire egy dat file, amit az XBMC video file-nak gondol.
De ezt az ini-ben ki lehet szűretni.(Én a sample-t és külön dub-okat szoktam kivenni a letöltésből, mert feleslegesek, de a fenti problémába beleszaladtam.)
-
canniball
nagyúr
válasz
Értem. És az nem gond ha a mérete változik? Mert akkor még azt meg lehet próbálni hogy a letöltött nfo első sorába beszúrja a port linket.
Erről jut eszembe: ismertek olyan nfo olvasót ami minden fájlt normálisan (kriksz-krakszok nélkül) meg tud jeleníteni? Nem baj ha telepítés nélkül működő progi.
-
rigo88
aktív tag
válasz
itt az azt jelenti, hogy a scraper által fel nem ismert mappákra rámegyek és azt mondom hogy update library vagy scan to library or whatever. és ekkor előjön egy ablak ahol a keresendő stringet meg kell adni. pl a film címét leginkább. a legtöbbször a már említett kettőspontot tartalmazó valamint római-arab számozású illetve pl star warsnál okosan episode-ként megjelölt részeknél fordul elő.
én még nem láttam nfo-t amiben az általad mutatott formában lett volna megjelenítve az információ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest