- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én pedig életemben először megpróbálok tudatosan vásárolni
Megrendeltem az eredetéig tervezett HTPC-re valót, de egy kis csavarral. Nem találtam normális (nekem szép) )Mini ITX házat itthon, ez későbbre marad, külföldi rendeléssel pótolom. Lett belőle egy Mini ITX 200w-os Chieftec. Maradt a 2x4GB RAM, 64GB SSD és 2TB HDD.
No és itt elgondolkodtam. Jöttek pozitív vélemények, olvastam teszteket, elvben nem nagyon van különbség az IGP-k között. Az eredetileg tervezett Trinity Mini ITX lap és A10 helyett belerakok a gépbe egy Asrock Brazost. Ezzel sok tízezret spórolok, és ha nem leszek elégedett a HTPC bulival, jóval kevesebbet bukok az egész kóceráj eladásnál.
Ha viszont elégedett leszek, akkor maradhat és jól jártam. Ha elégedett leszek, de gyenge a Brazos, akkor pedig a 18k-s lapott 2-3e forint bukással eladom, és jöhet a Trinity cucc a házba, minden fel van készítve rá.
Szerintem ez így logikusan hangzik, kivételesen gondolkodtam mielőtt cselekszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Androidos tablet topic
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest