Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsigus #12138 üzenetére
Köszi!
"Én a helyedben vennék egy olcsó videokártyát 5-6ezer Ft-ért amiben van hardveres gyorsítás is."
Abszolút rászánnám a pénzt, ha biztos lennék benne, hogy ez megoldja. Amiatt kételkedek ebben, mert HDMI-n keresztül a full hd filmeket tökéletesen lejátszom, ha nincs bekapcsolva az MPC-HC frekvenciaváltása. Ha meg tudnék barátkozni a nem frekvenciahelyes (tehát itt-ott picit beszaggató) képpel, nem is lenne baj, de nem tudok. Frekvenciaváltás esetén történik az, hogy csúnyán el kezd szaggatni egy idő után. Gondolom, ha a hardveres gyorsítás hiányozna a vasamnak, akkor frekiváltás nélkül is gondok lennének. De itt csak akkor van bibi, ha a tévémet átállítja a lejátszó 24Hz-re.
A linkelt cikkben írják a 760G chipsetes lapokkal kapcsolatban : " ...ezeken az alaplapokon sem HDMI sem DisplayPort csatlakozó nem lesz."
Nekem van rajta HDMI, nem lehet, hogy az én lapom már fejlettebb, mint a 2009 januári cikkben szereplő?
Osibaa :
"pl. ha szaggat a film és pause-olod, majd pár másodperc után folytatod, akkor ismét folyékonyan megy?"
Ezt most nem is tudom hirtelen, sajnos csak éjszaka megyek haza, majd kipróbálom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest