Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• liszi70

nagyúr

válasz zsigus #12138 üzenetére

Köszi!

"Én a helyedben vennék egy olcsó videokártyát 5-6ezer Ft-ért amiben van hardveres gyorsítás is."

Abszolút rászánnám a pénzt, ha biztos lennék benne, hogy ez megoldja. Amiatt kételkedek ebben, mert HDMI-n keresztül a full hd filmeket tökéletesen lejátszom, ha nincs bekapcsolva az MPC-HC frekvenciaváltása. Ha meg tudnék barátkozni a nem frekvenciahelyes (tehát itt-ott picit beszaggató) képpel, nem is lenne baj, de nem tudok. Frekvenciaváltás esetén történik az, hogy csúnyán el kezd szaggatni egy idő után. Gondolom, ha a hardveres gyorsítás hiányozna a vasamnak, akkor frekiváltás nélkül is gondok lennének. De itt csak akkor van bibi, ha a tévémet átállítja a lejátszó 24Hz-re.

A linkelt cikkben írják a 760G chipsetes lapokkal kapcsolatban : " ...ezeken az alaplapokon sem HDMI sem DisplayPort csatlakozó nem lesz."

Nekem van rajta HDMI, nem lehet, hogy az én lapom már fejlettebb, mint a 2009 januári cikkben szereplő?

Osibaa :

"pl. ha szaggat a film és pause-olod, majd pár másodperc után folytatod, akkor ismét folyékonyan megy?"

Ezt most nem is tudom hirtelen, sajnos csak éjszaka megyek haza, majd kipróbálom.

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák