- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
_Smooth #26513 üzenetére
Ha megmérted akkor ennek a tudatában, a komponenseket felsorolva kérdezz rá ebben a topikban.
-
canniball
nagyúr
válasz
_Smooth #26475 üzenetére
Az elsőhöz (a paneltáphoz) jár az adapter, a másodikhoz (a PicoPSU-hoz) valóban még külön kell venni. Viszont 65W-os TDP-hez (ha használod is a gépet) a paneltápot inkább hagyd ki (12V-on csak 48W-t tud), maradj a Pico-nál. Ha tudsz szerezz egy mérőt és nézd meg mit kér a géped, lehet elég belőle kisebb is.
-
canniball
nagyúr
válasz
_Smooth #26461 üzenetére
Van i-re is, a második másik nem tudom mi lehet.
-
_Smooth
senior tag
válasz
_Smooth #26457 üzenetére
Franc, lejárt közben a szerkesztés
majd ezt is itt felejtettem 40percre- ilyen ez, ha valaki melóból fórumozik
Vagy esetleg olyan tabletes megoldás, amit a Popcorn hour-nál láttam?
Ha jól értelmezem, akkor a teljes médiatár megjeleníthető a tableten és onnan akár el is indítható.Illetve (ha már ilyen jól beindultam
) nincs valami tippetek (rögtön a vásárlás helyével) külső tápra?
Egy baromi slim HTPC házam van (talán Ansys - nem tudom pontosan, van 2 fajta is otthon, és a magasabb, alu ház az tutira Ansys), amiben valami egyszerű, kibelezett 300W-os táp van egy 4cm ventivel. Természetesen az a venti amúgy sem volt halk, de most még csapágyas is lett, így lekötöttem a fenébe - csak így meg azért féltem egy kicsit a rendszert.
És most vagy egy keskeny 8cm-s hűtőt eszkábálok be felülre, vagy kivágom a fenébe az egész tápot és egy ATX adapterrel valami notebook táp-hoz hasonló megoldást tolok rá.
Tudom, hogy létezik ilyen, mert még nagyon az elején, mikor még csak agyaltam a HTPC építésen, futottam bele ilyen adapterbe. De azóta az istennek sem találokKöszi előre is.
-
Celtis
veterán
válasz
_Smooth #26455 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a szemüveg rossz, esetleg lemerült?
Mondjuk nekem ez az egész 3D csak egy humbug. Az aktív szemüvegek villognak, a passzív csíkos, és a crosstalk egyértelműen ott volt mindnél. Moziban nincs ilyen gond, csak zavar, és fáj a fejem tőle. Ahogy jött úgy el is fog süllyedni.
-
_Smooth
senior tag
válasz
_Smooth #26430 üzenetére
Na ma volt lehetőségem egy LG BD660-as lejátszóval és egy eredeti Avatar 3D BD-vel kipróbálni.
Sajnos ugyanaz a helyzet.
Egyértelműen crosstalk - de lehet az ilyen mértékű? Nem csak egy alig észrevehető sáv a képelemek szélén, hanem konkrétan elcsúszott, gyengébb minőségű kép. És persze minél távolabb van a fókusztól, annál erősebb a hatás. (ha lecsukom az egyik szemem, akkor a "tiszta" kép egyik oldalán jelentkezik a csúszás, ha pedig a másikat, akkor a másik oldalon).Holnap megpróbálom elérni a Sharpot, hátha tudnak mondani valami bíztatót.
Köszi mindenkinek még egyszer. -
FishAir
senior tag
válasz
_Smooth #26430 üzenetére
Szerintem ne rágódj ezen ennyit. Én megnéztem 3 filmet azóta ott porosodik a szemüveg a polcon. Nekem nem jött át a dolog. Mondjuk feleségemnek igen, de hát szegény nem tud mit tenni, egyszerűen lusta vagyok windowst felrakni csak ezért. Ha meg vagy elégedve egyébként a tv-vel hagyd a (p.) fenébe. Ahogy a művelt francia mondaná: Let it go.
-
Digger
senior tag
válasz
_Smooth #26409 üzenetére
Szerintem hasonló problémád lehet mint nekem. Néhány hsz.-el korábban írtam róla. Próbáld meg, hogy egy külső hdd-re tenni egy olyan tartalmat, amit a HTPC rosszul játszik le és próbáld HTPC nélkül közvetlenül a TV-vel lejátszani! Nekem így szépen megy a lejátszás Samsung TV-n. Egyébként van olyan funkció a menüjében, hogy a 3D-t 2D-re alakítja. Így tökéletesen megy HD minőségben a lejátszás a HTPC-ről is.
-
törölt tag
válasz
_Smooth #26411 üzenetére
Előfordulhat, hogy a tévé a ludas, rossz esetben ennyit tud. Minden további próbálgatást elkerülendő, ennek kizárását legegyszerűbben egy BD lejátszóval beiktatásával próbálnám meg. Ha így OK, jöhet a további próbálgatás, ha nem OK, sajna a tévé 3D képessége gyengére sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Spórolós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest