- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UsagiYojimbo
tag
Én egy ideje használok egy ilyen konfigot:
Alaplap: J&W JW-G82UM-PVHD+
Ez egy AM2+ alaplap, integrált nV GF8200 VGA-val, VGA/DVI/HDMI kimenettel, stb...CPU: AMD Athlon II x2 240
Ezt gondolom nem kell bemutatni...RAM: KingMax 1GB 1066MHz DDR2
Eredetileg 2×1GB-t terveztem, de mivel ez éppen volt otthon kipróbáltam, és azóta is megy szépen...Ház: ModeCom Feel 607 MediaCenter
Ez az egyetlen, amivel nem sikerült zöld ágra vergődnöm. Tartalmaz egy MediaKit-t, ami a hozzá adott (koreai/lengyel/angol) Windows szoftverrel gyönyörűen megy, de Linux alatt teljesen reménytelen...Egy névtelen 400W-os tápot, és a korábbi szerveremből áttett SATA meghajtókat használom hozzá.
Szoftvernek az XBMC Live van egy 4GB-os partícióra telepítve.A MediaKit kivételével minddel meg vagyok elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LEGO klub
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest