- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
radi8tor #54971 üzenetére
Szia, nekem 7.5 méteres DP-HDMI kábel kellett így ezt vettem [link]
Kipróbáltam a projektornál. Működik viszi a 4K 24Hz jelet. Fel is ismeri a projektort a képminőség is jó.
Viszont egyet nem értek. Amikor bekapcsolom a projektort akkor a 640X480-as felbontású képet ad. A Win vezérlőpultba nem is tudom állítani és nem ismeri fel a projektort, viszont ha kihúzom a HDMI kábelt a projektorból és vissza dugom, akkor tökéletesen megy egyből felismeri a projektort és korábban beállított RGB 12 bites teljes színmélysége és 23 Hz-es képfrissítést tolja 4K felbontáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest