Új hozzászólás Aktív témák
-
"redőnyök nem kellettek volna?"
Ez valami mánia lehet, a mi majdnem 200 lakásos panelünk full déli fekvésű, nyáron kis túlzással 0-24 be van napozva.
Kb. minden, a házban zajló felújításnál azt látom évek óta (nyilván látszik ahogy elmegyek a ház előtt), hogy telibe ablak, redőny nincs, és van hogy minden szoba ablaka alatt ott lóg egy klíma kültéri egység... Mennyivel egyszerűbb, hatékonyabb, egészségesebb beengedni a meleget és aztán agyonklímázni a lakást.#9Krugszvele nyilvános platformon publikálás ezzel jár. Sok komment valóban vélemény volt, sok meg valódi problémákra világít rá.
Pont ez a baj, ahogy írod, hogy mindenki máshogy csinálná, ami a "kád vagy zuhany" kérdésben tényleg főleg ízlés kérdése, de sok dolgot meg szépen és szabályosan és jól igazából nem lehet(ne) túl sokféle módon csinálni. Az igaz, hogy utólag felsorolni a problémákat már halottnak a csók, de talán ha valaki innen akar egyszer tájékozódni, annak segít."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...